OVO SU NEKI OD TEXTOVA KOJI SU PLASIRANI PROTEKLIH GODINA NA RAZNIM SVETSKIM FORUMIMA!
NEKI OD TEXTOVA KOJI JE POVUKAO KOD MNOGIH LOGIKU-KAD MOZE ON MOGU I JA ,I STO VISE TO BOLJE...
MNOGI SU IZGUBSI RAZUM I POJAM REALNOSTI IZGUBILI I ZDRAVLJE KRENUVSI STOPAMA TAMO NEKOG??!!
PA EVO NEKIH OD TIH CLANAKA...................
Evo opet nekih pitanja za poznatog steroid gurua Dave Palumba,ovaj put iz julskog broja[2008] MD magazina.
Dave,mozes li da ocenis sledeca doping sredstva koja cu navesti i kaze mi sta je najbolje za koristiti?Anadrol,
Dianabol,Winstrol,Anavar,Deca Durabolin,Trenbolon acetat,Testosterin,GH i Insulin.
Anadrol[oxymetholone],oralni steroid,toksican,povecava snagu.Kod mnogih korisnika neutralizuje apetit.
Seti se,ako nemozes da jedes,onda nemozes ni da porastes.
Dianabol[methandrostenolone],umereno toksican,takodje uglavnom oralni i takodje povecava snagu.Dobar
steroid za probijanje platoa.
Winstrol[stanozolol],odlican takmicarski steroid.Injektivni winstrol je takodje odlican steroid za one koji tek
pocinju sa ciklusom,nema puno toksicnosti za muskarce.Zene moraju da paze u svakom slucaju,ako ga vec
koriste da to nebude vise od 5mg dnevno.
Anavar[oxandrolone],sveukupno gledajuci steroid sa nikakvom toksikom,odlican za zene.Za muskarce nije
dobra opcija,jer su potrebne velike doze i mnogo,mnogo novca.
Deca Durabolin[nandrolone decanoate],odlican steroid u kombinaciji sa testosteronom.Odlican za upaljene
tetive i zglobove.
Testosteron[bilo koji ester]Osnovni mass steroid u bilo kom ciklusu.Najoodgovorniji u odnosu na bilo koji drugi
steroid za stvaranje vrhunskih bildera.Takodje za cenu za koju se prodaje najisplativiji steroid.
Trenbolone acetat-vrhunski steroid i sezoni i u vansezoni.On je perfektni dodatak testosteronu u bilo kom
ciklusu.Najbolji univerzalni steroid.
Hormon rasta[GH],strasan sagorevac masti i odlican za prevazilazenje genetske barijere.GH jedan od retkih
koji moze stimulisati hiperplaziu.
Insulin-jedan od najboljih anabolickih hormona.No za one koji nisu upoznati sa njim dobro,takve korisnike
insulin moze da napravi debelima ili cak moze ubiti!!!!!
Dizem tegove nekoliko godina,visok sam i prilicno cist sa misicima.Voleo bih da dobijem jos neko kilo misica ali
da se nezamastim.Pokusavam da redovno unesem 200gr proteina dnevno.Hteo sam da krenem sa Decom
i Dianabolom,koje doze mi predlazes?
Tvoja situacija je slicna sa mnogima koji mi upucuju slicna piatnja.Zelis da povecas jos malo cistih misica
a da bi probio plato zelis pomoc anabolika.Moja najbolja sugestija za tebe ce biti povecaj unos proteina na 350gr
dnevno,to ce rezultovati sigurno vidnom promenom na tvom telu.Ako uz to jos zelis da povecas misice i uz pomoc
stacka koji si naveo-deca i dianabol,kazem ti da to nije najbolja solucija,pogotovo zbog retencije vode koju ces
dobiti od ta dva steroida.
Bolja solucija bi izgledala ovako-12 nedelja winstrol,primobolan,anavar.Ovo je kombinacija koja ce ti pruziti pravi
anabolicki udarac,sa minimalnim sporednim efektima,nema akni,naduvenosti ili opterecenja na zlezde.
Sema bi ovako izgledala...
nedelja primobolan[mg sedmicno] winstrol[mg svaki drugi dan] anavar[mg dnevno]
1 200 50
2 200 50
3 300 50
4 300 50
5 300 50
6 400 50
7 400 20
8 400 20
9 400 25
10 300 25
11 300 30
12 200 30
Dave,ja sam 26-godisnja zena koja je odlucila da uradi svoj prvi ciklus sa steroidima.Koje su tvoje sugestije u vezi
toga,koje su najbolje stvari za zene koje zele kao ja da maximiziraju misicni dobitak sa minimalnim sporednim
efektima?
Najbolji nacin za izbegavanje sporednih efekata je da se klonis muskih anabolickih hormona.No dobro ukoliko imas
za cilj dobitak jos misica,ako je to neophodno,onda je moj predlog pokusaj sa Oxandrinom ili Anavarom.5-10mg
dnevno moze ti dati anabolicki stimulans da povecas kvalitetnu masu sa minimumom sporednih efekata.Druga opcija
bi mogla biti methanolone acetate tj.primobolin S tablete.Doze 12-25mg dnevno.Rezultati se mogu videti u periodu
6-8 nedelja.Sa ovo oralnom opcijom za zene sporedni efekti su takodje minimizirani.
Poslednja opcija bi mogla biti Winstrol.12mg dnevno oralna forma ili 12 mg 3 puta sedmicno u injektivnoj formi.
Takodje ce brzo povecati misice uz male sporedne efekte.
Razlog zasto je ova opcija treca, je zato sto kod nekih zena kosa postaje nesto losija i takodje retko ali neke zene su se
zalile na promenu glasa.
U svakom slucaju zene trebaju biti pametne i oprezne pri koriscenju steroida.