minnie_013upravo to, gledam myspace stranice nekih likuša i ono je bukvalno ko profil kurve iz javne kuće kakve slike kače.Dodaju samo prijatelje sa ciljom da leče svoje komplekse i kako mi istim kompleksačima bili visoko u očima.Užas.
Koliko sam primetio niko ne leci komplekse.
Citat Koliko sam primetio niko ne leci komplekse.a sta znaci ovo??...da je dennis masino tvoj pen pal?fore radi-prilicno..da ne kazem kakva fora.......neznam sta ti znaci da neko kada pogledaj tvoj profil vidi sliku od denise?..jel mislis da ce neko da pomisli zaista da se onda pa ajd da kazem dopisuje sa tobom...ili da okrenem...ako stvarno ima takvih koji ce to da pomisle onda je cela stvar jos mnogo zalosnija.....
Jos nesto. Nikada me u zivotu nije interesovalo sta ce drugi da pomisle. Meni je to simpaticno, a drugi neka misle sta hoce.
Mogli bismo sada da se raspravljamo, ali nisam raspolozen za to. Ako zelis da mi budes prijatelj na facebooku javi mi
pa naravno!evo neki i od mojih top frendova sa kojim se kuckam svaki dan pa i vise puta na dan: djole djogani, john cena, boris tadic, sisata Vendy, Elvis Prisli i Isidora Bijelica
najbolje da nam on to licno kaze posto je odavno clan ovog foruma !