Novembar 24, 2024, 08:52:16 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Bosanska piramida sunca  (Pročitano 13194 puta)

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
Re: Bosanska piramida sunca
« Odgovor #30 poslato: April 17, 2006, 08:34:17 pre podne »
ma iliri su bili nekako kilav i lijen narod sumnjam da su oni ista gradili. da su znali luk i strijelu da naprave sad bi bili medju zivima, a kakve crne piramide.
 a te tunele je mozda neko od Hashkih all-starsa izrovario, tako ne bi preporucivo arheolozima da bilo sta istrazuju bez pratnje par kfor divizija.
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Zoka

• Gost
« Odgovor #31 poslato: April 17, 2006, 08:40:33 pre podne »
Mozda nadju naftu tamo.. a IFBB:) da i nas bog pogleda malo :)

Van mreže thor

• Light Heavyweight Member
  • Ali ajde vise skini mi se sa kurca, jebala te hrvy
« Odgovor #32 poslato: April 17, 2006, 08:58:42 pre podne »
Citat: laracroft
pa dobro sto da ne....mada sta od istorije sve moze da se napravi....cudo.....vidi samo davincijev kod koju frku napravi,a marketinski bum u milione primeraka prodata knjiga.

sad je skoro bilo nesto kao judino jevandjelje ppo kome juda kao nije izdao hrista vec ga je ona zamolio da ga izda kako bi napustio telo blabla....

hallo laracroft, rijec je o jednom arheoloskom nalazu(papyrus-Manusskript)ako se vjeruje tom 1700 godina starom nalazu onda je juda pomogao hristu njegovu misiju da ispuni.na jednoj vaznoj strani tamo pise jesus judi :ti ces sve prerasti, jer ti ces zrtvovati covjeka koji me skriva...
inace ja licno (iako nisam expert)sam malo sumnjicav, ovaj pronadeni text poice od jedne duhovne pojave Gnosis, koja se u 3 stoljecu pojavljuje.po njima je jesus egzistirao ne kao covjek , jer pravi bog ne moze umrijeti na krstu
sto se tice piramide , sacekajmo , ja sa veseljem pratim ovakove novosti iz moje (nekad )domovine, mi smo jedini koji imamo spomenik bruce leju, moje licno misljenje je sto vise ovakovih stvari to bolje , od necega se mora zivjeti
WHY DO I KEEP HITTING MYSELF WITH A HAMMER?
BECAUSE IT FEELS SO GOOD WHEN I STOP

Van mreže talijum

• Član
  • *
« Odgovor #33 poslato: April 17, 2006, 10:38:14 pre podne »
Citat: H2SO4
ma iliri su bili nekako kilav i lijen narod sumnjam da su oni ista gradili. da su znali luk i strijelu da naprave sad bi bili medju zivima, a kakve crne piramide.
 a te tunele je mozda neko od Hashkih all-starsa izrovario, tako ne bi preporucivo arheolozima da bilo sta istrazuju bez pratnje par kfor divizija.

Da su Iliri bili tako losi ratnici nebi Rimljani poslali meni se cini 9 legija od svoji 15 da osvoje Bosnu..imali su strasne gubitke...Drugo,oni nikada nisu nestali nego se samo stopili sa novim doseljenicima...cuo sam da negde oko Sarajeva  ima ljudi po tim selima i dalje tetoviraju te njihove simbole i kada ih pitas zasto..ne znaju pravo da objasne nego ide ono u smislu nasi stari su to radili (Iliri)... :roll:

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #34 poslato: April 17, 2006, 11:13:04 pre podne »
Citat: talijum
Citat: H2SO4

Da su Iliri bili tako losi ratnici nebi Rimljani poslali meni se cini 9 legija od svoji 15 da osvoje Bosnu..imali su strasne gubitke...Drugo,oni nikada nisu nestali nego se samo stopili sa novim doseljenicima...cuo sam da negde oko Sarajeva  ima ljudi po tim selima i dalje tetoviraju te njihove simbole i kada ih pitas zasto..ne znaju pravo da objasne nego ide ono u smislu nasi stari su to radili (Iliri)... :roll:
...a japodi???

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #35 poslato: April 17, 2006, 11:47:27 pre podne »

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #36 poslato: April 17, 2006, 01:51:15 posle podne »
Citat: talijum

zapravo 15 legija od 25, belaj iz 6 godine prije hrista. to sto su nestali ili se stopili sa ostalima ti dodje isti kurac - nema ih.
 a ovi sto se tetoviraju mogu slobodno da dodaju i po koji simbol od kelta,avara, matorih slovena,vlaha itd. chisto da se kompletira dozivljaj.
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Zoka

• Gost
« Odgovor #37 poslato: April 18, 2006, 11:22:31 pre podne »
:)

Zoka

• Gost
« Odgovor #38 poslato: April 18, 2006, 11:23:11 pre podne »
:):)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #39 poslato: April 18, 2006, 11:25:22 pre podne »
HAHAHHAHAHHAHAHHA...DO JAJA

Van mreže miros

• Član
  • *
« Odgovor #40 poslato: April 19, 2006, 09:24:17 posle podne »
Da su Iliri bili tako losi ratnici nebi Rimljani poslali meni se cini 9 legija od svoji 15 da osvoje Bosnu..imali su strasne gubitke...Drugo,oni nikada nisu nestali nego se samo stopili sa novim doseljenicima...cuo sam da negde oko Sarajeva ima ljudi po tim selima i dalje tetoviraju te njihove simbole i kada ih pitas zasto..ne znaju pravo da objasne nego ide ono u smislu nasi stari su to radili (Iliri)...

HAAHAHAHA....... KAKVE GLUPOST!!!!1
JA SAM RODJEN U VISKOKOM I ZIVIO U VISOKOM PRIJE RATA ...BIO SAM NA VISOCICI 1000 PUTA!( NEKADA JE NA VRHU VISOCICE BILA ZVEZDA)  NIKADA NIKOME NIJE NAUMPALO DA JE TO PIRAMIDA!!!NEGO SADA KADA SU IH PRIPOILI ZENICKOM KANTONU(PRIJE RATA JE BIO SARAJEVSKI) AKO TREBA ONI CE I DA IH NAPRAVE SAMO DA IH VRATE!!

laracroft

• Gost
« Odgovor #41 poslato: April 20, 2006, 08:56:31 pre podne »
odlican marketing,super majca....nema sta....sta svve jadnom narodu prodaju....pa dobro je to za patriotizam mada ga u bosni ne manjka:)

Van mreže talijum

• Član
  • *
« Odgovor #42 poslato: April 21, 2006, 10:26:01 pre podne »
Citat: miros
Da su Iliri bili tako losi ratnici nebi Rimljani poslali meni se cini 9 legija od svoji 15 da osvoje Bosnu..imali su strasne gubitke...Drugo,oni nikada nisu nestali nego se samo stopili sa novim doseljenicima...cuo sam da negde oko Sarajeva ima ljudi po tim selima i dalje tetoviraju te njihove simbole i kada ih pitas zasto..ne znaju pravo da objasne nego ide ono u smislu nasi stari su to radili (Iliri)...

HAAHAHAHA....... KAKVE GLUPOST!!!!1
JA SAM RODJEN U VISKOKOM I ZIVIO U VISOKOM PRIJE RATA ...BIO SAM NA VISOCICI 1000 PUTA!( NEKADA JE NA VRHU VISOCICE BILA ZVEZDA)  NIKADA NIKOME NIJE NAUMPALO DA JE TO PIRAMIDA!!!NEGO SADA KADA SU IH PRIPOILI ZENICKOM KANTONU(PRIJE RATA JE BIO SARAJEVSKI) AKO TREBA ONI CE I DA IH NAPRAVE SAMO DA IH VRATE!!

O cemu ti?????????? Ko to oni :roll:  8O  ja sam pricao o istoriji vezanu za BIH...ajd stari priberi se pa baci komentar  :P

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #43 poslato: April 21, 2006, 10:29:51 pre podne »
On je malo ˝skrenuo˝ sa teme.. :) :)

Van mreže stari profil

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #44 poslato: April 22, 2006, 09:06:41 posle podne »
Pa znate li vi ko su PRAVI egipćani???????

pa izbjeglice iz visokog (ba;bre;bolan;bona...)
I came, I sow, I hit him right!!!