Moze da se nadje legalno,verovatno i u apoteci...za cenu nisam siguran,ali sigurno dosta jeftinije nego ovaj tribulus kod nas :wink:Kad budes tamo o jednom trosku uzmi i zalihe clenbuterola,da ne ides ponovo :twisted:
Citat: sasacg Novembar 16, 2006, 08:27:22 posle podneMoze da se nadje legalno,verovatno i u apoteci...za cenu nisam siguran,ali sigurno dosta jeftinije nego ovaj tribulus kod nas :wink:Kad budes tamo o jednom trosku uzmi i zalihe clenbuterola,da ne ides ponovo :twisted:Ne znam kad cu ali ako idem potrudicu se da uzmem sto vishe :twisted:Nadam se da taj clen nije fejk. I da li se dole prodaje pod tim imenom?
Citat: THEROCK Novembar 17, 2006, 09:35:55 posle podneCitat: sasacg Novembar 16, 2006, 08:27:22 posle podneMoze da se nadje legalno,verovatno i u apoteci...za cenu nisam siguran,ali sigurno dosta jeftinije nego ovaj tribulus kod nas :wink:Kad budes tamo o jednom trosku uzmi i zalihe clenbuterola,da ne ides ponovo :twisted:Ne znam kad cu ali ako idem potrudicu se da uzmem sto vishe :twisted:Nadam se da taj clen nije fejk. I da li se dole prodaje pod tim imenom?Oni ga proizvode,tako da nema sanse da je fejk i prodaje se bas pod tim imeno-clenbuterol
EVO GA..I AKO GA KUPIS U APOTECI NAAVNO DA NECES NALETETI NA FAKE..SVAKA DRUGA OPCIJA JE MOGUCA.....
Citao sam nekoliko zadnjih postova na ovoj temi pa sam zbunjen....Samo me zanima da mi neko konkretno odgovori da li ce po prestanku koriscenja tribulusa doci do pada potencije? :?
Citat: Milos Decembar 03, 2006, 08:31:08 posle podneCitao sam nekoliko zadnjih postova na ovoj temi pa sam zbunjen....Samo me zanima da mi neko konkretno odgovori da li ce po prestanku koriscenja tribulusa doci do pada potencije? :?Pogresno si cuo. Mozda samo da se potencija vrati na nornalu kakva je bila pre koriscenja jer tokom koriscenja raste ali ne zadrzava se vecno posle prestanka. Moje misljenje ako neko misli drugacije neka kaze mozda gresim ali mislim da je tako
Sta znaci kada pise npr 40% stereodnih saponina?
Citat: princo Januar 12, 2007, 03:11:26 pre podneSta znaci kada pise npr 40% stereodnih saponina? To znaci da ima 40 posto steroida ali su pogresno napisali! Pazi se! Mozes to da citas kao: " 40% aktivnih sastojaka "