e to je to predpostavio sam zasto si ga ti pedjo koristio i koristis.prvi put kada sam ga uzeo bio je cisto da vidim sta pa hajde ono kao dize test znaci trebao bi da odradi naki procenat i na masi ali i sa pojacanjem doze nista od toga mi se nije desilo.e sad posto i nisam radio mnogo ciklusa za masu cak sta vise mnogo malo uglavnom su to bili predakmicarski cikusi sa malo ili nimalo testa nisam imao nikada potrebu za hcg lil clomom,e u tu svrhu ajde kao onako ja uzmem tribulu i to ono par puta,ultimat,dorian i twin.sta sam ja osetio i sta mi se nije svidelo---- prirodno ,znaci potencija mi je luda,gori sam od terijera,ja uzmem tribulu i brate prvih dana zaista negde ono recimo od 6do 10dana sam jos ludji,covece uvek nakon toga u nastavku bratovi moji znaci pitona kao da nema,znaci nema zelje nikakve i to mi se uvek desilo sa tim preparatom zato je moja reakcija takva.dok zma je lud uvek po tom pitanju.e tribestan sam nabavljao jedno vreme povoljno i koristili su ga moji drugari ,ja ne i oni su zadovoljni.