^
Bilo je par postova i nestali su.
pa ne znam sad da imenujem tu dijetu ali ja pijem zero fine kolicine i ne vidim da utice na skidanje kg/cm..
lijepo sam covjeku napisao da ako bas mora..jedno pitanje,znaci ako hoce da pije nekad to mlijeko,sta raditi:
a) ne racunati tih 10g hidrata,laktoze
b) racunati(iako su los izvor) - ja mislim da je ovo bolje od odgovora pod 'a' ?
a ne pedja,ne citam,ustv ne prihvatam to 'sto mi stara kuha' ,pa iako procitam negdje..u mojem jelovniku sigurno nema mlijeka,jogurta i slicnih glupsoti..ali ako vec nekome to cini toliku gust,od dva zla,biraj manje moje neko logicno razmisljanje
edit:
isto sam i ja to rekao pedja
a valjda znam toliko kakvog su izvora ti uh iz mlijeka,ali dbr..
pa zasto bi racunao bilo sta od 10 gr?
o tome se radi
ali
ako uhvatis 10 gr ovde,10 gr tamo,10 gr ondi:D,pa 10 gr sim,10 vam..ohaaaaa..eto ih..
o tome se radi..
dakle,casa kole je ok..nazidrati se na litre i litre-nije ok
e sad oko gubljenja cm itd itd...neznam drugar sta ti vidis ili ne-iskreno,ali ono sto je bitno je onda u toj prici da sigurno negde drugde gresis ,jer nije stvar u ZERO koli i zero kalorjima jer je to naravno glupost,vec si ti onda na drugoj strani u debelom minusu,pa smece iz kole nemoze da dodje do izrazaja i na kraju zatvaras carobni krug da sam sebi pravis medvedju uslugu itd itd itd
e sad..od dva zla manje...jbg...da je na dva...