Prvo i prvo da pohvalim temu kao i njenog autora
jednom recju
SVAKA CAST!!!
Necu da duzim visina 197, tezina 110, 25 god, treniram vec 2-2.5god od toga "ozbiljnije poslednjih 6-7 meseci (ovo ostalo ne racunam, junk, pauze itd itd)...ranije sam imao 140kg i spustio to na 105-110 (izbacen junk nekih 60-70%, 3-4 obroka umesto 2 i tako skino tih 30ak kg) i tu sam gde jesam neko vreme.Meni ta kilaza odgovara(ne smeta da tako kazem) al prob je to sto ima dosta sala(nepotrebnih kg) na prednjem delu tela, grudi stomak a i onaj "pojas za spasavanje"...pa tako dolazimo i do cilja da zelim da naucim da plivam i da skinem taj pojas za spasavanje
Citajuci prvi post a i ostalih 100 i kusur strana dosta se toga procitalo i dosta izmesalo u glavi... ali uspeh nesto i da sastavim pa reko da podelim sa vama da vidimo gde su greske, sta ubaciti, izbaciti, itd...
http://img521.imageshack.us/img521/9951/plan2p.jpgovaj plan nije poslednja rec, ima tu par sitnica koje nisam ubacio a one su tipa cisto da ne bi jeo narednih 2 meseca samo ovsene i pirinac, pa bi ubacio tu i krompira malo kao uh, onda umesto non stop piletine neku ribu i junetinu itd...
oko 06:30 ustajem spremam klopu i u 07h krecem na posao, tako da mi taj "jutarnji cardio" malo problematican...pa sad dal ja mogu npr pon sred i pet posle tegova(tegovi su oko 18h) da opicim cardio a u danima kad nema tegova picim cisto cardio...ujutru bih mozda mogao da cepnem peske na posao to bi doslo nekih 20ak min sto mislim da ne moze da skodi!?
...nije mi bitno skidanje kg vec te masnoce ili ti sala koje vucem hmmmm pa recimo od 8 osnovne
slikao se, izmerio obime i cekam da vidim rezultat.... pa posle sve da objedinim u jednu temu i da podelim sa vama kao i sa onima koji razmisljaju o ovome i zanimaju ih rezultati
...pa slobodno pocnite