na ovoj sam dijeti vec 2 nedelje i skinuo sam 2-3 kila, a pre toga mesec dana sam drzao keto dijetu i otislo je nekih 5 kg,znaci ukupno oko 10-tak racunajuci da je bilo i vode, posto nije sve islo kako sam isplanirao, ja sam kao hteo neku definiciju, pa sam se iznervirao jer je sa ovim izgubljenim kg otislo i dosta misica, pa tako reci sad nemam sta ni da izdefinisem. Konstanto sam opadao u tezinama i zbog toga se dodatno unervozio. Ja sam se ugojio prvenstveno zbog lose ishrane puno hleba, sokova, slatkisa, fast food... Sad me zanima posto hocu da nabacim malo misica ili barem ovo sto imam da ucvrsim i zategnem, otprilike cu drzati proteine na 3 g/kg tezine, pa me zanima KOLIKO DA UNOSIM UH (naravno to ce sada biti pirinac, krompir, ovas i crni hleb samo ujutru 1 kifla) i zanima me da li cu smeti da unosim voce i ovako proizvode tipa mleko, jogurt naravno sve dijetalno i sa niskim sadrzajem mlecne masti, a da se ne ugojim... Znaci zanima me samo sta mislite da li cu se ugojiti ako pocnem svaki dan da unosim zdrave UH i koiko bi trebao da unosim po kg telesne tezine???