Malo sam njuskao po netu oko dijeta sa rotacijama UH i iskopao sam nesto na bb.com, Pedja zanima me tvoje misljenje i misljenje ostalih forumasa, na prethodnim stranicama ove teme sam nasao ja mislim slicne rotacije ako ne i iste!
Monday = Low Carb
Tuesday = No Carb
Wednesday = Low Carb
Thursday = High Carb
Friday = No carb
Saturday = High Carb
Sunday = Low Carb
A: Chest and Triceps
B: Back and Biceps
C: Quads, Hams, and Calves
D: Shoulders, Traps, and Forearms
No: Off
High: A
Low: B
No: Off
High: C
Low: D
Je li prakticnija(bolja) ova varijanta ili varijanta 3 dana na off pa 2 dana na low pa 2 dana na high, znaci 3 dana po 50UH pa 2 dana po 150UH pa 2 dana po 300UH kao sto je bilo reci na prvoj stranici!
Imam jos jednu dilemu oko kolicine krompira koji trebam da unesem u danima sa High nekako mi je je to MNOGO krompira, da ne napravim kontra efekat, mada znam da UH iz krompira nisu kao oni iz koka kole ili cokolade ili torte, ali imam odredjenu dozu sumnjicavosti. 100gr krompira ima oko 20UH sto znaci da za 300gr treba da se unese 1.5kg krompira dnevno sto mi je nekako mnogo.
Planiram da krenem na ovu dijetu ali cu ja koristiti vrednosti za rotaciju UH 0,5gr/kg; 1,5gr/kg; 3gr/kg. Moja tezina je 91-92kg na 191cm visine ali imam onaj ruzni "pojas za spasavanje" pa da se malo dovedem u red, nemam problema sa disciplinom u dijeti i treninzima, i nemam BB ambicije, ovaj sport volim, veoma cenim i postujem kao i ljude koji se njime bave a trudim se da za svoje potrebe iskoristim sto vise pametnih i korisnih informacija od ljudi koji se ovom problematikom bave!
Izvinjavam se svima na duzini posta i smaranju!!!