1.Od pon do srijede UH trebaju biti unijeti samo poslije treninga znaci 50g UH, a sto ako imam trening u 20.00,a zavrsi mi u 21.30,smijem li onda tako kasno pojesti tih 50g UH, ako sam na dijeti?
Ovo je ja mislim 50 puta prozvakano po svim temama...
Posle treninga trebas UH, makar bio tako kasno - ti UH ce se iskoristiti za prave stvari.
2.Kardio bih uvijek radio poslije treninga sa utezima i onda se tek poslije kardia uzima standardni pwm?(po odgovorima ranije sam procitao da se pwm uzima tek poslije kardia, ako prije toga imamo trening sa utezima koji smije najvise trajati sati i pol)?
Da, posle kardia std. PWM.
3.A sto ako bih od pon do srijede unio tokom dana mozda 30-40g UH,jel onda vise nema svrhe takva dijeta, kada je bilo napisano da svi UH od pon do sri trebaju biti unijeti samo poslije treninga?
Bolje posle treninga prvo zato sto ce tada whey bolje da se resorbuje, drugo, kako mislis da podelis tolicko UH inace?
I naravno bolja primena UH, jer se posle treninga iskoriste za popunu glikogena, tokom dana ce lakse otici u masti i drzace ti insulin malo visim bez razloga.
4.I od pon do sri u svakom obroku umjesto UH trebaju se unijeti masti(npr. 200g piletine i 50g badema ili 6 kapsula omega 3)?
Ovo vec ne znam, ali mislim da ne moras da mesas masti bash u svaki obrok - samo je lakse da dodas salatu sa maslinovim ili lanenim recimo nego samo meso da jedes.