Hteo bih da pokušam ovo, samo imam par pitanja...
Visina 185cm, kilaža 87.5, 25 godina.
Što se tiče treniranja, treniram 6 puta nedeljno, nedelja je pauza.. Imam u podrumu teretanu, pa sam podelio na dva dela treniranje. Ujutru odradim 4 serije sklekova, zgibova, propadanja, trbušnjaka, i predveče radim sa tegovima.
Ujutru radim svaki dan sk, zg, pro i trbušnjake.
A što se tiče tegova, tih 6 treninga delim u 3 grupe:
Pon/Čet - Grudi - triceps
Uto/Pet - Ledja - biceps
Sre/Sub - Noge ramena.
Ujutru završim sve za 20ak minuta plafon, a sa tegovima mi je trening oko 40ak min i negde oko 70-80 posto od max.
Mislim da to nije ništa preterano i da se ne forsiram.
Sa ovim treningom i sa ishranom spustio sam se sa 94 kg na 87.5 za 3 meseca. Nije mi bitno da žurim sa skidanjem.
Skinuo sam nadam se i masti
, ali hoću sad da probam i ovaj režim..
Ono što me konkretno zanima, da li da izbacujem ili smanjim broj napisanih treninga pošto se ubacuje kardio i hiit? Znači ja dnevno treniram plafon 1h samo iz dva dela, pa eto, zanima me da li je sa ovim gore opisanim, puno da ubacim kardio i hiit tokom 4-6 nedelja?
Zanima me kad je unos ugljenih hidrata smanjen, da li da ih unosim posle kardia ili posle treninga sa tegovima?
I mislim da je sad još najbitnije pitanje ostalo za kraj, da li se pri ovom režimu ishrane radi samo kardio i hiit ili mogu i tegovi? Pošto je na prvoj strani spominjani samo kardio i hiit?
Izvinjavam se na dužem postu, trudim se da skapiram neke stvari, još učim pa ima nekih rupa.