Veliki pozdrav za sve na forumu. Izvinjavam se sto se nisam predstavio u posebnoj temi i sl,al' objasnicu o cemu se radi. Naime,citam ovaj forum cesto i smatram da na njemu ima stvarno vrhunskih poznavalaca u ishranu i trening. Radim kao instruktor tako da sam u materiji sto se tice treninga bas dobro. Trenutno sam na nekih 85 kg ,visina 184cm i bf recimo izmedju 10 i 12% . Sta je moj problem? U toku dana imam vise personalnih i grupnih treninga na kojima mogu manje vise da se ''stedim'' . Nosim hranu sa sobom,od suplemenata trenutno samo whey,za par dana ce biti glutamin i bcaa. Od juce sam krenuo rotaciju po ovom Pedjinom principu sa prve strane iz razloga sto nisam iscitao svih 130stranica . Problem je u tome sto ja pored kardija koji radim ujutro i tegova izmedju 18 i 20h (zavisi kada imam slobodno vreme) imam dodatne aktivnosti,vec receno gore (pers. i grupni treninzi) . Nisam siguran koliko mi je dobra ta rotacija s prve strane gde su prva 3 dana skroz low sa ugh . Voleo bih da me neko ko je licno imao iskustva sa ovom dijetom ispravi ako gresim il da mi da neki predlog rotacije . Inace vezbam svaki dan sem nedelje. Odvojene partije,jaki treninzi,u poslednje vreme uglavnom super setovi .