o boze....
ok
idemo redom jer vidim da moram da crtam a neznam kako da to uradim pomocu tastature..
dakle
50 gr UH..
lepo
dali sti ti naveo bilo gde svoju visinu,tezinu,.staz,cilj,do saddasnji uspesi i neuspesi,dali si drzao dijetu itd itd itd..ako jesi..izivni,procitait cu pa cu se vratiti na temu ..hvala
50 gr UH POSLE TRENINGA je nesto sto moze biti a ne mora da bude a pogtovo ne za nekoga ko ne razume elemntarrne stvari ovog sporta
ti si uporan u svom nastojanju da drzis nesto sto ne razumes (kako bi al bundy rekao,hoces da stavis nesto sto nemam u nesto sto ne rauzmem),
dakle
ja bi voleo da ti meni objasnis iz kog fucking razloga ti hoces da u opste rzis ovu dijetu (ne pricam o opravdanosti) vec iz kog razloga OVA dijeta za koju kako sam kazes nema vremena uslova itd a npr zakljucio si da za tebe nije CARB ROTACAIJE (ako u opste znas o kojoj dijeti govorim).
mene znaci zanima iz kog razloga tebi jse ovo ucinilo najbolje za tebe
ali da ne mucim vise ni sebe ni druge na ovom forumu za budalstinima da ti odgovrim i da ti pozelim srecu a na moja pitanja se iskreno nadam da neces odgovriti jer vidim da ti nacin komunkacije i suocavanja sa cinjenicaima nije bas drag i mio
ali ovako
posto treniras pon i utr drz se 50 gr Uh
POSLE TRNEINGA a taj dan koji NE treniras mozes da budes na 0% Uh a i ne moras vec mozes slobodno da uneses 50 gr iz pirinca jer ti to i onako nista znaciti nece
nadam se da si dobio odgovor koji si zeleo