ocigledno da je ovo prilicno nabijeno ELEKCTRITIETOM pa iz toga proizodaje i ovaj prilicno "drzak" odgovr u smislu KOJI SE Q..C JAVLJAS kada neces da potvrdis moje misljenje..dobro..malo je to lepse uvijeno ali sustina je to
ali redom
@pirat
nisam ja rekao da ne postoji takva vrsta sajta ili bloga samo sto to sigurno nije u kontextu koji se ovde spominje itd,a da ne ulazim u daljenju tematiku oko gomile gluposti koji na takvim stvarima mogu da se nadju jer nije moja interesna sfera pa s toga ko zeli da veruje u to...nemam nista protiv
sajt/blog (sta je vec) koji je posvecen trkacima, kako rekreativcima tako i profesionalcima.
jel ima neki prof "trkac" koji daje tamo savete kako da se trci
?
Krenuo sam sa trcanjem zbog razvijanja kondicije
TRACNJE NIJE JEDINI I NAJBOLJI OBLIK ZA "dobijanje" kondicije,a nadam se da si svestan da je coveku sa prekomernom tezinom VEOMA TESKO DA STEKNE KONDICIJU i nadam se da si svestan da coveku sa prekomernom tezinom TRCANJE PO TVRDOJ PODLOZI moze samo da donese povredu ili ostecenja zglobova,tetiva,vezivnih tkiva..aki pretpostlvjam da si to sve nasao na tom blogu za trcanje
Ukapirao sam da je ova dijeta pogodna meni zbog toga sto planiram da nastavim sa trcanjem, a u samoj dijeti se trcanje i pominje kao trening.
POTPUNO POGRESNO i u dijeti niti se gde govrio o ribi u ulju,o bananama,o sirveima a nigde se ne govorio o trcanju...ocigledno da nisi citao u opste
Ja nigde nisam rekao da planiram da trcim, radim trbusnjake niti da mislim da cu samo od toga da smrsam.
ovo sada vec prerasta u ubedjivanje u TWILIGHT ZONE...kakav flash
sve ovo sto sam gore qvotao kao da je govrio tj pisao neko drugi
pomistlit cu da imas neka siz cepanja pa da iz tebe jednom govri jedan a onda drugi..stvarno mi nije jasno
Svestan sam cinjenice da je ishrana najbitnija i to je upravo razlog zbog kog sam ja i pokusao da napravim nedeljni rezim ishrane koji bih uklopio sa trcanjem, ocigledno i ocekivano bezuspesno
ali zar NIJE VISE NEGO JASNO NACRTANO KAKO BI TAJ REZIM TREBALO DA IZGLEDA a ne da sastvljas jelovnik od onoga sta ti volis da jedes tipa sardine,trapist sir,voce,sokovi sa secerom itd...neverovatno..tj prevedrno NISI CITAO NI JEDNU JEDINU REC
Zbog toga sam se ovde i obratio za pomoc.
mi tj JA ti i pokusavam pomoci ali s bozirom da ti pomoc odibjasda iz razloa sto ne zelis da cujes ono STA JE ISTINA vec zelis potvrdu onoga STA BI TI ZELEO DA JE ISTINA ja cu verovatno da odustanem od pokusaja pomoci iz razloga sto je TI ne zelis tj ne prihvatas
ja i dalje ne planiram da ih uzimam i nigde nisam napisao da oni ne funkcionisu, niti sam ikog nagovarao da ih ne uzima. Ako neko planira da ih uzima to je njegova stvar. Stavise dosta pozitivnih stvari sam procitao o Animal Cuts-u na raznim forumima koji se bave suplementima i sportom uopste.
opet se vracano na to da TI NE ZELIS DA SLUSAS jer JA ti nigde nisam rekao da IH koristis vec sam rekao DA JE TO STO TI HOCES DA POSTIGNES MNOGO LAKSE UZ POMOC SUPLEMENTA a ti sve i da nekoga hoces da odgovris ne verujem da bi te bilo ko poslusao jer i ne bi imao bas mnogo relevantnih podataka sa kojim bi nekoga mogao da odgovris od upotrebe istih ,a to se moze videti iz toga sto si spomenuo AC i kako si ti citao mnogo doborg o njemu,a mi smo ovde na forumu npr jedno 10 000 postova napisali o SAGOREVACIMA,VRSTAMA,NACINU UPOTREBE,MEHANIZMU DELOVANJA I SVEGA OSTALOG sto ljude zanima tj one ljude koje zanima da malo vise saznaju a ne samo da je ANIMAL CUTS SAGOREVAC KOJEG NECE KORISTITI-razlog nije bitan prim aut
na raznim forumima koji se bave suplementima i sportom uopste.
jbg
steta sto na tim forumima nisi nasao onda odgovor na svoje pitanje kada smatras tj ocigledno smatras da mi nismo dovloljno dorasli tim i takvim forumima koji se bave animal cutsom,suplementima i sprotom u opste
i tako
prici nikada kraja jbg.
mnogo napisano,zasrana tema a bez cilja.
steta