A da mozda nije manjak upitanju, jedno 2-3 kg bi sve to lepo popunilo da to sve izgleda tip top? Inace to je trebao da bude zakljucak diskusije koju sam hteo da sprovedem, ali visa sila.
Kad pogledam kalendar i vidim koji je mesec pretpostavljam da uskoro ides na more pa hoces malo da se doteras. Na tu tvoju kilazu pretpostavljam da je keto nepotreban.
Ajde ti lepo izbaci lebac i sva sranja iz pekare,slatkise i slicno. Ujutru kreni na lagano trcanje od jedno 15min za pocetak,svake sledece nedelje povecaj za 5min to trcanje. Kad dodjes sa trcanja pojedi nesto ovsenih i par kuvanih jaja. U toku dana pojedi bar jos dva obroka sa po 150 do 200gr nekog mesa i sa tim ubaci krompir ili pirinac plus neku salatu. Uvece mozes neki nemasan sir da pojedes. Uz sve ovo treba dodati i zdravih mast i naravno teretana svaki drugi dan. Ako jos imas para za malo nekih amino kiselina pre tog trcanja i teretane i malo whey proteina to nam je jos jedan plus.
Odradis sve ovo jedno mesec-dva dana(ali posteno,bez zajebancije) i ima da sijas u kupacem!
Nisam citao da li si nekad isla na keto,ako nisi velika je mogucnost da neces izdrzati duze od 3 dana,na keto nije dozvoljeno da se krisom uzme neceg sto ne treba,a ovo velika vecina ne moze da ispostuje. Mislim da sam ti gore dao dobar primer kako da se postavis prema tom problemu od 100gr viska masti na stomaku za damu od 20god i 52kg.
Prvo, ne želim svoje telo da dovedem u red zato što ide leto, more i slično, već želim da uvek budem zadovoljna izgledom i da se vratim u formu kao pre povrede.
Drugo, lebac i šećer ne jedem već 6-7 godina, ne hranim se u pekarama i fast food kioscima, čak i slatkiše retko jedem.
Hranu isključivo sama spremam.
Trenirala sam redovno godinama, od osmog razreda, dok nisam ozbiljno povredila nogu prosle godine, zbog čega sam teško hodala čitavih godinu dana. Tako da znam šta i kako treba da radim što se treninga tiče.
Znam da poštujem pravila 100%, na keto sam skoro mesec dana, i izdržavam bez problema.
I znam da nemam veliki višak, ali odgovara mi ovakav način ishrane, jer se i inače slično hranim.