Posle dvomesecne rotacije UH i posle komentara cenjenog administratora da promenim nacin ishrane ako hocu da stesem jos malo na svoju odluku sam presao na ketogenu i evo kraja trece sedmice.
Rezultata ima dosta, radim kardio svako radno jutro i plan mi je s obzirom na moju kilazu (74) isti samo sa manjim kolicinama svega. Problem je sto imam osecaj da nece bas sve sto hocu nestati za 4 sedmice.
Sad da li da produzim na 5-6 sedmica i da li da menjam sta sa kardiom? Sad sam na 55minuta low.
Sledece pitanje posle ketogena bi trebalo da drzim UH na oko 100g nekih dve sedmice da se ne usvinjim ako sam ispravno shvatio i ako sam dobro izracunao posle te dve sedmice moja ishrana bi trebala da ima 250g uh sa tendencijom ka laganom nabacivanju misica?
Hvala vam svima, za 3 meseca od rekreativca sa 86kg na 182cm ste mi pomogli da se disciplinujem u svakom pogledu
Da, i u zadnje vreme sam se bas navukao na orbit i par puta sam zveknuo colu zero, a i preterujem sa zelenom salatom i povrcem generalno, pa se bojim da i to ne smeta