[/quote]
Limunadu mozes bez problema, samo bez secera, meda i sl. ideja... znaci limun+voda - ok...
Zeleni caj je isto ok napitak na keto...
Riba je ok, najbolja je ona koja je best buy za tebe, a obicno zaledjena riba ili sta god, kad se odmrzne ima dosta manje gr, nego sto je u smrznutoj formi a mora da se sprema itd... Tunjevina u salamuri ti je instant i provereno resenje + neka salata...
I jesi probala neku dijetu pre keto?
Aha, okej okej...pitam posto sam procitala da je losos ok, ali cisto da proverim da li moze jos neka riba ako me losos smori. A za zaledjenu ribu si u pravu, nego ja nemam naviku da kupujem u ribarnici, ali moracu da pocnem...samo da nadjem neku dobru u kraju...
A pre keto...nisam probala nista(ako mislis na rotaciju), ali pazim sta jedem, imam neke "fore" kojih se pridrzavam i koje meni odgovaraju, tako da...Na keto sam krenula jer sam dobila nekih 4-5kg, pa mi se cini da je je ona ok, za sada mi je ok, videcu za dalje
Ne bih da budem partybreaker, ali limunada znaci naravno umerene kolicine, casa dve dnevno Posto znam ja kakav sam na keto popio bih 20litara limunade
P.s. mozes da ubacis zasladjivace (huxol natren)
U potpunosti te razumem za limunadu, ja sam retard koji ne moze da se iskontrolise kad pocne da je pije, tako da mi je bolje da je ni ne ubacujem u ishranu. Zadovoljicu se kafom