Pozdrav svima na forumu, nakon isčitane cele teme želela bih da vam predstavim moju situaciju, i zatražim stručan savet, da li negde grešim itd..
Visoka sam 171, teška 67,4 kg staž u teretani 5 godina, ali trenutno se ne bavim njom.
treniram kod kuće, raznorazne vežbe u krugu od po 10x10 (sklek, iskorak, "legionar", čučanj, trbušnjaci...)
a svako jutro pre doručka radim low intensity cardio u trajanju od 30 min.
moja trenutna ishrana je:
Radni dani:
08:00 - 3 belanceta 1 celo kuvano jaje, zelena salata, 2 kašičice maslinovog ulja
11:00 - 130 gr belog, salata, 40 gr koštunjavog (bademi, orasi)
14:00 - 130 gr belog, salata, 2 kašičice maslinovog
17:00 - 130 gr belog, salata, 40 gr koštunjavog
20:00 - 3 belanceta 1 celo kuvano jaje, salata, 2 kašičice ulja.
Vikend: uz drugi treći i četvrti obrok po 80 gr kuvanog belog pirinča/krompira
u toku dana 2 kafe bez šećera/zelenog čaja, 3 tabletice vitamina C
Cilj mi je da skinem 3-4 kg sala sa sebe kojeg ima svuda pomalo, a stomačićem nisam zadovoljna.
Zadovoljna sam svojim izgledom, ali uvek može bolje, i zbog toga sam se i upustila u ovo.
želela bih da čujem stručno mišljenje da li je ovo okej za mene i moju građu, da li ću uspeti da dostignem cilj,
i da li negde grešim.. završila sam prvih pet radnih dana, za to vreme glad nisam osetila, ali jesam malaksalost i gubitak snage, koncentracije (prvih par dana)
Nemam potrebu ni za slatkim, ni ništa, bojim se da negde ne grešim mada sam računala i kalorije i masnoće i belančevine i hidrate i trebalo bi da je ok..