lola pozdrav
ne razumem kako si mogla da radis punjenje u pon i utorak ako ti pise sub i ned?
iz tog razloga sam ti rekao da dijeta uvek pocinje sa prvim danom u ned
ali nije to toliko bitno...tj mozda i je ali dalje..
podocnjaci koje imas mogu da bude od svega ali nikako od ove dijete
znaci
urzok tih podocanjka moze biti,pretrenirasnost,stres,ne dovoljna ispavanost,premalo tekucine itd itd itd itd itd
dijeta kao sto je ova NEMA NIKAKVE VEZE SA tim
moze biti da se osecas ISPRLJENO ali to je posledica KETOZE i trebalo bi da pojacas doze OMEGA 3 tj zdravih masnoca..tj da na salatu stavljas maslinovo ulje i da uzimas po 4 caps omega uz obrok i da povecas na 30 gr lesnike koje ti pisu..
e sada
dali si sigurno se pridrzavala TACNO SVEGA STA TI PISE?...OVO PITA POSEBNO KADA SU U PITANJU STAVKA...3 CAPS OMEGA 3.??
dali si sigurno uzimala toiko koliko pise ili si sama mozda zakljucilo da ti je to mnogo iz nekog odrejdenog razloga pa nisi htela?
dakle.
posledica isprjenosti je nedostatak enerigje
a enrgiju ti u ovoj dijeti DONOSE MASTI.
ocigledno da IH IMAS MALO
Dani punjenja, ponedeljak i utorak, su ti dani a ne vikend, zato sto sam sa dijetom pocela u sredu, pa se 6. dan punjenja pao u ponedeljak (a i ta dva dana mi odgovaraju jer tad ne mogu da odem na trening jer nemam kome ostaviti dete na cuvanje). Valjda ne bi to trebalo predstavljati problem...
Pridrzavala sam se onoga sto pise, jedino se desavalo da jedem na 4h jer ne osecam glad, cak sta vise osecam mucninu i kao da sam se prejela. Uzimala sam po 2 caps. omege onda kad je predvidjeno. ( pise: 2 i 4. .OBROK merica whey+
2 CAPS OMEGA
3 CAPS - razumela sam da to znaci da uzmem 2 caps. omege 3).
I uzimala sam lesnike, bademe i orahe, ali sam kolicinu smanjila na 20g jer sam i kolicinu mesa koja je napisana u originalnom postu (150g), smanjila na 100g, pa sam srazmerno tome smanjila i kolicinu kostunjavog voca.. Nisam uzimala maslinovo ulje uz salatu.
Dobro je da sam upravo procitala post jer sam upravo mislila da odustanem od svega zato sto sam od jutros totalno iscrpljena, imam aritmiju, i cini mi se da cu se srusiti svakog trenutka. Povecacu unos omege i kostunjavog voca. Nadam se da ce biti bolje.
Znam i da si mi rekao da se ne merim, ali nisam izdrzala jer mi se cini da nema pomaka, kao sto je bilo prosle nedelje, pa sam se izmerila i vidim da se u obimu nista nije promenilo od tada. Valjda je i to normalno. Nije to toliko ni vazno, nego sam htela da proverim jer sam pomislila da nesto ne radim kako treba.
I, da, danas nisam otisla na trening jer sam bas lose. Pokusala sam da kod kuce vezbam na steperu bar 30min., ali nisam mogla.
Pedja, mnogo ti hvala na podrsci i na svim savetima. To mi mnogo znaci!