Sto ne bi bilo zdravo...bilo bi dobro i ribu da ubacis..ali ako je vec ne volis onda nemoj ni da je jedes
Kreatit ti ne treba na dijeti, jer nema smisla da ga uzimas
UH ti takodje ne trebaju osim 6 i 7 dana, to je osnovna odlika keto dijete da se UH zamenjuju sa zdravim mastima
Misicna masa ce ti se odrzati ako je na pravi nacin zastitits aminokiselinama oko treninga i u toku treninga. Pre treniga BCAA i glutamin, u toku treninga tecne amino i posle treninga opet glutamin i BCAA u PWM
To "malo" mase sto pominjes neces dobiti jer je nemoguce skidati kilograme i dobijati misicnu masu..ili jedno ili drugo.
Zavrsi tu keto dijetu sto si poceo, oslobodi se viska sala koje imas i posle kreni na jednu dobru masu.
Ne bi bilo lose da napises tacno svoj jelovnik po danima i kolicini hrane u svakom obroku...
Ne ne, nisi me razumeo. Ja trenutno radim uh rotaciju, ulazim u cetvrtu nedelju, i dosta dobro napredujem, ali pitam informativno za keto dijetu. Da ne pisem jelovnik ovde jer nije vezan za keto dijetu, ali ukratko.
Uh unosim ujutru za dorucak (ovsene), ako ne tada onda odmah posle kardia koji ide ujutru na prazan stomak. U tom istom terminu uzmem i 6-7 belanaca ako mi je dan sa manje uh-a, pa povecam proteine. Sat i po nakon tog obroka trening u teretani, posle vezbanja pwm a posle sat vremena opet uh (ako ga ima) i piletina 250g. Nekih 2 sata nakon tog obroka uzimam ponovo piletinu 250g i eventualno ubacim uh kao poslednji obrok uh-a ako ga imam 200/250 za taj dan. 2-3 sata nakon toga jos 250g piletine, a nakon 2-3 sata odnosno nekih sat vremena pre spavanja uzmem ella sir 250g ili mericu whey-a ako nema elle jer je teze nalazim u svom gradu.
Uglavnom, za dorucak 25% uh-a, posle treninga 50% i treci i poslednji bude 25% uh-a od ukupne kolicine za taj dan.
Uh rotacija mi je 100-200-0-250-150-75-0
Izvori uh-a koje koristim su ovsene,pirinac i krompir, nista vise.
Sa mastima..uh, to mi je jedina slaba strana jer ne znam tacno odakle da ih unosim, ribu ne jedem a znam da je ona izvor zdravih masti. One omega kapsule, nemam para trenutno i za to.
Skinuo sam 4kg za 25 dana, ali izgleda kao da sam skinuo 10-ak a misicna masa mi je poprilicno ostala.
Kardio radim 3 puta nedeljno, 2 puta kada radim sa tegovima i jednom za vikend kada odmaram.
Neki savet ili greska? I unapred hvala za pomoc sto se tice masti.