Prelistao sam celu temu u vezi ove dijete i interesuje me sledece....
Kao prvo, trazio sam neku dijetu kako bih skinuo visak masti koje imam i naisao sam na ovu koja se pokazuje kao veoma uspesna u skidanju istih. Procitao sam da je Pedja ovde napisao da je ova dijeta za skidanje dosta velikog broja viska kg-a, a ja sada nemam potrebe da skidan tipa 15 kg, mene samo muci veca kolicina sala oko struka i po stomaku. Visok sam oko 185, imam oko 85 kg i kao sto sam napisao veliku kolicinu masnoca u predelu stomaka. E sada da li ima potrebe da ja drzim ovu dijetu kako bih otopio tu neku odredjenu kolicinu masti ili da pokusam nesto drugo zbog ekstremnosti ove dijete? Odusevljen sam rezultatima koji pojedini pisu ali opet me zabrinulo to sto je Pedja napisao da je ovo samo za skidanje velike kolicine kg-a. Da li je vredno da ja npr. probam da drzim ovu dijetu 3 nedelje pa da vidim rezultate ili da za ovo sto meni treba nije potrebna ova dijeta nego nesto drugo?
Ili je mozda je bolje da sam uz vasu pomoc, u drugoj temi, napravim plan ishrane i da uz pojacan kardio i mozda neki blazi sagorevac probam da pocnem sa skidanjem tog sala. U svakom slucaju sacekacu odgovor iskusnog da vidim sta je bolje za mene.
Ince nisam od onih koji ocekuju da ce da za recimo 3 nedelje istopiti sve masnoce i napraviti "filmske" trbusnjake, samo bih voleo da se pridrzavam necega sto ce mozda za 3,4 nedelje dati najbolje rezultate u vezi ovoga sto meni treba. Treniram duze vreme, uzimam whey ali zbog velikih obaveza i putovanja nisam bio u stanju da se pridrzavam pravilne ishrane i rezultati nisu mogli biti zavidni, pa bih sada dok imam dosta slobodnog vremena voleo da se pridrzavam nekog plana ishrane koji ce imati zavidan rezultat za moj problem.