pozdrav
prvo nisi u opste rekao koji ti je cilj tj iz kog razloga zelis da si na cettonicu??.
neka slika bi bila super.
dalje.
Momci jel moze pomoc, citao sam na stranom sajtu da bi za mojih 101kg sa 17-18% masti trebalo da unosim 180g proteina(720kcal) i 200g masti(1800kcal), tokom prvih 5 dana odnosno od ponedeljka do petka uvece, a da tokom punjenja u subotu treba da unesem 800g UH tj oko 10gUH/kg ciste misicne mase? Isto da pred poslednji trening u petak treba da pojedem 2-3 vocke da bih napunio jetru sa UH za taj poslednji trening pred punjenje? Takodje da treba sve vreme da pijem kreatin? A tek kasnije kao sto ste i vi napisali sagorevac (polovinom dijete) tj od 3-4 nedelje,
sasvim ok varaijanta od pon do petka...
posle treninga u petak nemas potrebe da unosis voce..moze..ali nema potrebe..
na dan punjenja 800 gr UH ti je MNOGO!!!!....dali ti znas sta znaci 800 gr UH???....racunaj da recimo 100 gr nekuvane rize tj pirinca ima oko 80 gr Uh!!!...
znaci..sasvim dovljno ti je za tvoje potrebe 500-600 gr ako radis to samo jedno punjenje..
Isto me zanima da li znate da li u nasim apotekama ima testera na koje mokris i vidis da li si u ketozi?
ima...ali nemas potrebe za tim,jel ako sse budes pridzrvao onogo sto si rekao u ketozu ces da udjes dosta brzo vec sredinom nedlje.
PON: AIR ALERT III u 9-oj sam nedelji (ako neko ne zna to je izuzetno tezak anaerobni trening za noge) traje oko 30min maletene konstantnog skakanja
UTO: Super serije grudi-ledja
SRE: Opet mrtvi AIR ALERT
CET: Ramena + superserije za ruke(biceps pa triceps)
PET: Opet mrtvi AIR ALERT
ja koliko mogu da shvatim ti se bavis ili kosarkom ili odbojkom. i onda opet dolazi u pitanje SVRSISHODNOST cetogene dijete??
moras da svhatis..ukoliko ti je cilj poboljsanje ODRAZA,FAZA PRIPREMA ZA TVOJ SPORT,ili bilo koji drugi segment a da si u nekom takmicarskom delu..onda ti cetonic gubi smisao.....
neisam rekao da ti ovaj sistem nece doneti rezulatate,vec je pitanje kako ce se to odrzaiti na tvoju opstu fizicku spremu na nekoj utakmici ako je igras.
ako se ne bavis prof sa nekim sportom,onda ne vidim RAZLOG..AMA BAS NI JEDAN JEDIANI da radis ARI ALERT u svrhu skidanja masnog tkiva i da budes na cetogenoj dietji jer se znaju opsta pravila za ovu vrstu dijete i ona sigurno ne ukljcuju air alert kao opciju i bilo koju vrstu cardio treninga..
prilicno dosta konfuzije..