@CAROBNJAK
sva sreca pa ti sa 17 god imas toliko iskustva da bi mogao nekome nesto da pricas i sva sreca pa oni na bb com imaju ELLA sir u ponudi i mogu da ga konzumiraju.....
jbt..kakava debilnost..
@CAROBNJAK
sva sreca pa ti sa 17 god imas toliko iskustva da bi mogao nekome nesto da pricas i sva sreca pa oni na bb com imaju ELLA sir u ponudi i mogu da ga konzumiraju.....
jbt..kakava debilnost..
dakle..
pedjino znanje moze da bude koliko god ti hoces da mislis da jeste
ali pedjino zanje nije steceno citajuci bb com vec RADECI NA SEBI.....
kao sto ti vexx kaze....nemojd a kenjas ovde gluposti vec stegni guzicu ako hoces reuzlatate....
ti si u onom fazonou sto bih se mucio kada mogu sir...pa onda kada ti i taj sir bude malo..naci ces vervatno negde da mozes na cetgenoj dijeti i cajnu kobascu jer hvala bogu i tkavih sjatova ima gde sve strucnjaci tvog uzrasta savetuju...
i ako nemas sta pametno da kazes na ovom forumu onda bih te molio da nist ai ne pises i da ne gadis temu sa glupim replikama...
a ako mislis da meni licno trbea nesto da kazes,slobodno otvori novu temu gde cu DRAGE VOLJE da udovoljim tvojoj znatizelji..
hvala
dakle..
pedjino znanje moze da bude koliko god ti hoces da mislis da jeste
ali pedjino zanje nije steceno citajuci bb com vec RADECI NA SEBI.....
kao sto ti vexx kaze....nemojd a kenjas ovde gluposti vec stegni guzicu ako hoces reuzlatate....
ti si u onom fazonou sto bih se mucio kada mogu sir...pa onda kada ti i taj sir bude malo..naci ces vervatno negde da mozes na cetgenoj dijeti i cajnu kobascu jer hvala bogu i tkavih sjatova ima gde sve strucnjaci tvog uzrasta savetuju...
i ako nemas sta pametno da kazes na ovom forumu onda bih te molio da nist ai ne pises i da ne gadis temu sa glupim replikama...
a ako mislis da meni licno trbea nesto da kazes,slobodno otvori novu temu gde cu DRAGE VOLJE da udovoljim tvojoj znatizelji..
hvala
Prvo Pedja Petrovicu ja u tvoje znanje o BB ne ulazim.
Vidim da si moj post izbrisao gde sam napisao da svi kompetentni strucnjaci tvrde da mlecni prozizvodi sa malo ugh, neskode u na ketogenoj dijeti.
Ja znam Pedja da si ti gazda na ovom forumu, i da mozes da radis sta hoces, da budes bezobrazan i da me vredjas (iako ja tebe nisam), ali ono sto sam izneo sto se tice sireva i keto dijete je potpuno tacno.
Ja mogu dokazati, a i sami forumasi se mogu informisati o tome sta je istina samo im je potrebno malo vremena da se tom tematikom pozabave.
Ja nisam cuo od "djure", "pere" ono sto tvrdim, vec sa procitao iz raznih tekstova zasnovanim na naucnim istrazivanjima experata na tom polju.
Neznam zasto si Pedja toliko sujetan? ja nezelim da rusim ovde tvoj autoritet, i zelim ti dobro, ali cinjenica da si pogresio i da si u zabludi sto savetujes na keto dijeti potpuno izbacivanje sireva sa malo ugh.
A ti si Pedja Petrovic pa mozes i ovaj moj post izbrisati i mozes me banovati, ja tome nemogu nista.