Ti znas mene stari! I sta da radim kada volim misicavo!
Salu na stranu, po meni je Monica 2003. bila najbolja, mada i 2004 i 2005 je to bilo jako dobro, vec poslije toga je pokusala da izadje manja i meksa, jer su joj realno to sudije prigovarale, ali opet nije uspijela da se domogne najvece titule, steta jer je zaista jako dugo u industriji i mozda je i najprepoznatljivi zenski lik...
Licno nemam ama bas nikakav problem sa izgledom misicavih zena, dobro vjerovatno sam u manjini, ali kod mene igra ulogu i to sto se na njima zaista vidi veliki rad, disciplina, za razliku od nekih takmicenja gdje preovladava meksi look, onako vise za casopise, i koji je vise posledica dobre genetike, nego li nekog velikog rada - pa od tud i pravim razliku... To su mojih dva centa i kako ja vidim stvari, sigurno nijesam expert za figure i slicne kategorije pa je vrlo moguce i da grijesim.
Takodje recimo kada se sjetim kako je izgledala Cory Everson i na bini i van nje to je bilo zaista sjajno, pa ti tada nijesu ni trebali bodyfitness i slicne kategorije, ali dobro sport je posao u tom pravcu, pa realno nista manje extremni nijesu ni bodybuildery sa 175 i +120 kg na bini MrO, od ovih trenutnih zenskih BB zvijezda.
Nego da ne offujem, sto se tice body fitnessa prvo sto zamjeram i sto vidim je nedostatak ujednacenosti kriterijuma, to je veliki problem, najvise za same takmicarke, ali dobro to je relativno nova kategorija pa se mozda i to uskladi ubrzo.