Eto, ja imam 100 kg ( otprilike ) i 190 cm i treba mi bar nekih 250-300 grama proteina dnevno za kakav takav napredak, naravno ne govorim o profi BB unosu proteina jer da hocu na takmicenja morao bih da uzimam 500 grama.
E sad, kako sam trenutno u sranju sa parama, pa nemam za WHEY a ni za Kreatin, a i radim trening sa malo manjim kilazama ( dok ne kupim Kreatin :-) ), da ne bih "opao" uzimam koliko toliko redukovane UH i ono zbog cega ti pisem sve ovo, jedem na silu.
Jebiga sine, imas samo nekoliko sati posle treninga da uneses sve proteine koji su ti neophodni bas u tom Post Workout periodu osim ako nemas protein na bacanje k'o ja kad sam uzeo ON Gold Whey i popio ga za 14 dana jer sam ga pio i pre i posle treninga kao stoka.
Dakle ti se baziraj jos vise na unosu UH da bi dobio na masi, ali i UH i proteinsku hranu moras da jedes koliko god mozes. Ja znam da se u mom telu nece cudom stvoriti tih 200 grama ili 300 a imam jos 5 sati recimo do spavanja a nista mi se ne jede. Veruj mi dodje mi da povratim kad pomislim i na pilece belo i na belanca i na jogurt i na sveki vid hrane.
Tesko je ali se isplati. Kao sto ti kaze Kekka, vremenom se stvori ta neka navika i mozak sam salje signale organizmu da mu je vreme da jede, pa makar i ako nije gladan. To ti je "Pavlovljev refleks".