Verovatno u svakoj teretani postoje clanovi koji ne vracaju tegove na mesto. Sto je najgore uvek su jedni te isti, jednostavno im ne vredi pricati. Kazes mu, on (ona) skloni, ali sledeci put tegove opet ostavlja razbacane.
Neka proba kod mene te fazone ako ima ......Bucice na svoje mesto na stalku a ploce na jez i svi sretni : ) E da , i peskir na klupu na kojoj se radi, OBAVEZNO!!!
NAjgore mi je kad dodju bez peskira i u atlet majci, pa kad se ocesu po klupama, ono sve mokro... Odvratno. Inace dolaze ljudi i bosi da vezbaju...
Citat: MR.BIGNeka proba kod mene te fazone ako ima ......Bucice na svoje mesto na stalku a ploce na jez i svi sretni : ) E da , i peskir na klupu na kojoj se radi, OBAVEZNO!!!Svaka cast za peskire!! Ljudi kao da nisu svesni toga koliko je to vazno. Ne zbog drugih. Zbog sebe! Pa nema sanse da svoju guzu (ne daj boze, lice) spustim na klupu na kojoj je neko pre toga sedeo, na klupu koja je mokra od necijeg znoja ... jer se taj neko nije potrudeo da svoj znoj obrise, nego se samo ustao/ustala i pravac druga sprava. Uzas. Takvim ljudima bih najradije zabranila ulazak u teretane.