brate nemoj da se ljutis al sajt ti je 100% isti kao od onih sto prodaju 'magicne' preparate
Nema nikakve magije na Milanovom site-u.
Magija je za djecu i price pred spavanje, na site-u imas precizan program, savrseno objasnjen, prezentovan, koji ne ostavlja ni najmanju nedoumicu, svaka vjezba je video prezentovana i objasnjena....
Imas gomilu Milanovih savjeta koji obuhvataju kako se zaista radi PL bench pess - a to je BP kojim svako ko ga nauci dize mnogo vise nego standardnom bb tehnikom koju manje vise svi mi po ovim forumima koristimo.... Na siteu imas savrseni sistem periodizacije, implementirane i objasnjene vjezbe specificno dizajnirane za veci BP, odnosno kako probiti barijere, ulogu svih misica, pravilnog setupa, sve u video fomatu, snimljeno iz vise pravih uglova....
Prezentovane su tehnike koje koriste najveci svjetski benceri, godine iskustva i znanja i sve krajnjem korisniku predstavljeno na po meni idealan nacin, uz 24/7 prisustvo i licne savjete Mr.Jovanovica.
Takodje na siteu imas odlicne i vrlo ozbiljne savjete o prehrani i saplementaiji, tako da vjerujem da nista nije izostavljeno.
Znaci nema magije i prodavanja magle, vec godine ucenja, iskustva, ponudjene onome ko zeli da napravi rezultat i ko sigurno ukoliko ispostuje sve paramentre i stize do uspjeha koji je garantovan na prvoj strani sitea...
Taj koji krene u pricu ce morati da se oznoji dobro, ali kad ti neko da alat lako je raditi, a Milan ga je svojim klijentima stavio na raspolaganje!
Nebi me cudilo da najveca imena svejtskog PL vrlo brzo, kada vide kako izgleda ovaj Milanov projekat ne krenu u nesto slicno, a to ce sigurno i potvrditi koliko ova Milanova prica pije vodu i ima svoju prodju, mnogo vise od 1001 i jednog samplementa koji se vrti po casopisima, siteovima, a koji redovno kostaju mnogo vise od ovih $49.95!
Pozdrav,
V.