pedja jesi li bio u toj teretani ?
hmmm nesto se razmisljam da obrishem ovaj post... nekako mi je reklama... a jos postavio jedan od moderatora... nikako ne razumem...
Citat: BGILLEGALhmmm nesto se razmisljam da obrishem ovaj post... nekako mi je reklama... a jos postavio jedan od moderatora... nikako ne razumem...Jel ovo sala ili sta?
Citat: MladenCitat: BGILLEGALhmmm nesto se razmisljam da obrishem ovaj post... nekako mi je reklama... a jos postavio jedan od moderatora... nikako ne razumem...Jel ovo sala ili sta?...iskreno ne razumem ni ja o cemu se radi..
jebiga ljudi.daj nemojte bas u detalje ovako javno...ipak i ja imam svoje dostojanstvo...ne prodjaem se bez 100 000 evrica....u kesu!!!...hahahhahhahhahhahaha....jeb vas panetlija toplaovic..hahha
Citat: pedjosjebiga ljudi.daj nemojte bas u detalje ovako javno...ipak i ja imam svoje dostojanstvo...ne prodjaem se bez 100 000 evrica....u kesu!!!...hahahhahhahhahhahaha....jeb vas panetlija toplaovic..hahhaeto ti,sad pokusava da nam kaze kako je uzeo samo 100000 evrica.pedja,nismo mi naivni,svi znamo koliko kosta reklama na ovom forumu :wink: :wink: :wink: p.s. za ferrarija hocu 4-oro cifrene tablice :lol: :wink:
Ako sve bude islo kako treba bicu tamo u aprilu