zanima me sledecenapisite svoja misljenja,da li se neko pokajao sto ga je kupio,ipak je dosta para...da li bi ga opet uzeli da imate para,da li ste bili zadovoljni,jeste li ocekivali vishe?ne zelim da ucim na svojim vec na tudjim greskama.....
Citat: amater Maj 07, 2008, 11:43:48 posle podnezanima me sledecenapisite svoja misljenja,da li se neko pokajao sto ga je kupio,ipak je dosta para...da li bi ga opet uzeli da imate para,da li ste bili zadovoljni,jeste li ocekivali vishe?ne zelim da ucim na svojim vec na tudjim greskama.....ej da,i mene to isto zanima,zeleo bi da ga uzmemtaman sam hteo da postavim ovo pitanje ali si me preduhitriozbog toga sam napravio nalog
MOje neko licno misljenje je,da NO preparate (sto se pokazalo na mom slucaju) treba da uzimaju ljudi na koje ne reaguje monohidrat (ja u ovom slucaju), pio sam jedno vreme Shock Therapy i najvise sto je doslo do izrazaja su bile moje vene..........
NO-XPLODE, XPAND to ti je nesto slicno cedeviti od 70€ lud okus i lude boje razmisljamo ga nosit u nocne izlaske i pit...
samo monohidrat,eventualno horse power,sto se tice xpanda....jedno veliko bacanje para....
a hors power nije a?a maltene isti preparat