... ali definitivno ne mislim da trcim 20-30 godina vec samo da smrsam za ovo leto...
A SLEDECE LETO?? ZAR NECES OPET POZELETI DA SMRSAS??? ZAR NECES OPET POZELETI DA TRCIS???
Izgleda da ipak necu trcati...
MA TRCI TI ALI PAMET U GLAVU (NOGE), KAO STO CITAS I UCIS O TERETANI PA ONDA TEK VEZBAS TAKO SE INFORMISI I O TRCANJU - I TO NE DA BIBIO MARATONAC VEC DA BI IMAO MAKSIMALAN EFEKAT A MINIMALNU STETU kad vec provodis vreme na kardiu
.. u pravu si za sve sto kazes...
TO JE MOJE MISLJENJE, iskustvo, DA LI SAM U PRAVU NIJE TO SIGURNO
... ali se mnooogo nerviram sto ne mogu da smrsam...
JESTE DA SE OD STRESA MRSAVI ALI TO NIJE NACIN
SALIM SE, POLAKO SAMO I DOCI CE RAZULTAT, MORA DA DODJE, ALI POLAKO I VREDNO.... POGLEDAJ SAMO, RECIMO, PODJOSA....MISLIS LI DA JE POSTAO TO STO JESTE PREKO NOCI??? ZNAS DA NIJE! IDE U GVOZDJARU TOLIKE GODINE, DRNDA SE ODRICE SE... A KOLIKO TI DUGO VEZBAS?? KOLIKO SI DUGO NA PRAVILNOJ ISHRANI??? DAKLE STRPLJENJE I TRUD
..... ma idi bre, nauka citava....
TO DE FACTO JESTE, I TU SE RAZLIKUJU AMATERI OD SAMPIONA - JEDNI SU DOKTORI NAUKA/SPECIJALISTI BB A NEKI IMAJU SAMO SREDNJU BB SKOLU
U takvim momentima se zapitam, cemu sve to?
E TO JE PROBLEM U GLAVI NADJI SEBI MOTIV NADJI SAM ODGOVORE
Zasto da se odricem onoga sto NAJVISE volim u zivotu a to je hrana?
BLAGO TEBI JA NAJVISE VOLIM SEX PA GA SE ODRICEM JER DEVOJKA NECE DA DODJE KOD MENE POSLE TRENINGA JER SAM KAO IZDUVANA LOPTA a ja opet idem u gym, ALI ZATO KADA IMAM DAN PAUZE A ONA DODJE A JA MISICAV A ONA SE LOZI... A? MOZDA JE TO MOTIV KO ZNA ...
p.s. nije mi to motiv, kada vezbas dugo godina postanes neka vrsta narkomana, jednostavno moras da vezbas ili kriziras, nema kod mene motiva jednostavno navika-ovisnost