Da bi se postavio rekord, cucanj mora perfektno da se uradi!!! Dubina, tehnika... Decko se takmicio za PLK Knjazevac gde se i ja nalazim, gledao sam kad je pokusao da obori taj rekord i to ljudi nije bilo za rekord! Dobio je 2 crvene zastavice od 3. On ima tu tezinu, samo sto na treningu ne sme biti opterecen da podigne sto vecu tezinu vec da je odradi pravilno! To je slabost svih beogradjanina koje poznajem.
Bjedov je rekao mom treneru da dovodi nekog juniora u kat do 67,5 kg koji ima cucanj 180-200 kg. Decko dosao... I, sta je uradio?! Napravio nulu, nijedan priznat pokusaj.
Eto sta znaci ispiranje mozga po IPF unapredjenom kursu tj PSJ lobotomija...
Pravilno uradjen pokusaj ne postoji,VEC ONAJ KOJI JE U OKVIRU PRAVILA.
Da iko cita pravilnik IPF-a znao bi da je cak i po tim pravilima onaj pokusaj sa 361kg bio ispravan.
Ali,neeeee.
Bitno da se ima neka poljoprivredna federacija gde se takmice ljudi "pravilno".....
Da li ko prati sta se desava u svetu,makar IPF federacija kada je u pitanju?!
Ili nema veze, mi to odokativnim metodama primenjujemo pravila sa "ass to grass" cucnjevima i sa pauzom od 3 sekunde na grudima,kod bench-a?!
Jel bre vidite da pristojan stalak za izvodjenje cucnjeva nemate na zvanicnim takmicenjima,klupicu iz svlacionice koristite za bench,ljudi koji treba da sprece da teg ne padne kod cucnja i bench-a/a ima ih jedan sa svake strane?!/ drze ruke daleko od tega a o broju pomagaca i nacinu spotiranja da i ne govorim....
O cemu mi ovde pricamo?
Jel neko uopste pogledao ovogodisnja prvenstva koja pripadaju IPF-u/Evropsko,Svetsko,USPL/ i kako se tamo sudi?
PA,NA STA ONDA OVO LICI STO SE DESAVA KOD NAS?!