ti bi morao da proveris hormonalni status...mozda si samo pretreniran, mozda treba da napravis pauzu sa teretanom, malo vecu...
licno imao sam slicnih problema , ne toliko sa spavanjem koliko sa konstantim umorom i malaksaloscu, svaki trening mi bio sranje...
resio sam da napravim pauzu od nedelju dana koja se u stvari razvukla na skoro dva meseca
(hranio sam se za to vreme obicnom hranom, odmarao dosta, i pikao povremeno basket, trcanje)
znaci ne znam sta je bilo to jbg, znam samo da stvarno nisam mogao da dizem tegove a pre toga nisam radio neke hardcore treninge, mozda mi se cak i telo umorilo od takvog tempa, ishrane sa dosta proteina, suplemenata... znam samo da kada sam se vratio (nisam nesto mnogo za ta dva meseca splaso) radio sam normalno, bio sam pun energije , cak nisam za divno cudo smanjivao tezine, ponavljanja, ili menjao sistem treninga - drugim recima ko da sam napunio baterije...
znam jbg nespavanje je zajebana stvar... telo ti se ne odmara kako treba, sigurno si i nervozan jer te to sjebava da radis druge stvari, manja koncetracija itd
znaci mozda bi trebao da napravis pauzu , da se sto vise odmaras, da probas i da spavas malo preko dana ( da nadoknadis ono preko noci), pustis neku laganu muziku , ili neku knjigu pred spavanje- kad god si umoran da pokusas da odspavas - posle treninga takodje itd... jer sto vise budes navikavao telo na spavanje to ce se ono prilagodjavati...
naravno vitaminski suplementi... ali nikako ti ne bi preporucio da gutas bensedine, melatonin itd... jbt jes ti normalan? to su jake stvari, uostalom ne mozes se i ceo zivot kljukati time, vidis da ti se telo prilgodjava na te lekove i trazi vise da bi oni imali dejstvo...
i naravno ako nista od ovoga ne upali- kod doce
poz