o sastvima nekih producta smo vec na siriko pricali i dovljno je samo upotrebiti mozak i malo mateimatike i svima je sve jasno
onda sa druge strane treba da se gleda odnos KOLICINA vs CENA
jer ipak nesto sto je istog ili BOLJEG sastava i pakovanje od 1 kg sigurno ne moze da LOSIJE od neceg sto ima isti sastav i za 35 ili cak 40% manja KOLICINA a za istu cenu ili 100-200 din jefitnije
ili
raditi kombinaciju npr kao sto je naturalni radio je FINANCIJSKI neisplativo i to sigurno niko na duze staze ne bi izdrzao-NIJE DA NE RADI ali kao sto rekoh
i ja sam probao ludu kombinaciju NO EXOLODE i ENDORUSH i hteo sam da poiludim od treninga
ALI GLEDJAUCI TO NA DUGE STAZE TO BI BILO LUDIULO DA SE UZIMA
to je isto kao da radis kombinaciju JACK+potrebbne kolcine BCAA+GLM+BA+CRM=xxx din u toku meseca a sigurno NAJBOLJA KOMBINACIJA.....
ili prevedrno
sve i jedan NO ako pojacas sa necim ces sigurno dobiti LUDILO samo je pitanje koliko to ko moze da izdrzi
dakle
treba obraiti paznju na ono sta sma rekao i stvar je vise nego jednostavna u ovom slucaju
na prvom mestu
HP 1kg
NO EXPLODE 1kg
SHOTGUN ali pre malo je pakovanje jbg
SUPER CHARGE 800 gr
SP 800 gr
HEMORUSH 1 kg
NANO bah...od kada je izasao ovja REVISTED nije los tako da bi mogao da ide u gornje kategorije mada su uradili gresku sto nisu zadrzali tradicju najbljeg NO kada su vec bili krenuli sa tom pricom davno pre....steta
JACK kao sto rece naturalni...treba ga dobro osoliti da imas benefite koje trbea da imas
i naravno moj omiljeni PRELOAD ne iz razloga sto je THE vec zato sto "znam" sta je u njemu
@genisius
probaj HP orange...extra