Citat: kopa Avgust 30, 2012, 11:47:37 pre podneCitat: srebrni vuk Avgust 30, 2012, 10:22:17 pre podnewendlerov calculator bi po njegovim serijama rekao da je max 175... e sad jel nesto preracunao il je stvarno tolika razlika u odnosu na radne serije ja ne bi znao o tome sam ja prico i za ovog drugog[/quotei filip ti je objasnio zasto to nije bas uvek odrzivoznam al ipak 30ak kila mi se cini kao preveliko odstupanje sta mislis?
Citat: srebrni vuk Avgust 30, 2012, 10:22:17 pre podnewendlerov calculator bi po njegovim serijama rekao da je max 175... e sad jel nesto preracunao il je stvarno tolika razlika u odnosu na radne serije ja ne bi znao o tome sam ja prico i za ovog drugog[/quotei filip ti je objasnio zasto to nije bas uvek odrzivo
wendlerov calculator bi po njegovim serijama rekao da je max 175... e sad jel nesto preracunao il je stvarno tolika razlika u odnosu na radne serije ja ne bi znao
Jeste, ali htedoh da kazem coveku da ne gleda uvek jednosmerno. Imamo coveka u teretani koji radi 140x10 i rm mu je oko 170. Ja sa 200 i 250 u sq mogu da odradim slican broj ponavljanja. Zavisi kako je cns nastelovan.
Mislio sam ali nisam bio siguran.Prikloniću se Vuku sa svojim mišljenjem.Nekako mi je ovo veliko odstupanje.
O Boze koliko sujete na jednom mestu Trenutno sam na deload-u pa krecem sledece nedelje.Bice snimaka.
Citat: Fat Dragon Avgust 31, 2012, 06:58:43 posle podneMislio sam ali nisam bio siguran.Prikloniću se Vuku sa svojim mišljenjem.Nekako mi je ovo veliko odstupanje.Zmaju, znaš da Smolov podiže CNS prilično