pobednik...pogledajte formu...a u Knjaževcu i Aranđelovcu kad su ljudi zviždali zbog proglašenja,sudija se obratio preko mikrofona i rekao da takmičari ne smeju da budu mišićavi!!???Svaka vam čast ali stvarno ste ludi kad posle toliko priprema izlazite kod ovih diletanata na takmičenje...
U knjazevcu su poceli da skandiraju i da vicu ua sudije, kada su meni dodelili 4-to mesto (imam video snimak kao dokaz, ako mi ne verujete).
Kasnije je licno dosao tadasnji predsednik BBSCG - Juzbasic i izvinuo mi se i rekao da sam ostecen, i da je odmah na licu mesta smenio tadasnje sudije i postavio druge.
Ali bilo je kasno, neko je dobio diplome, a neko pehare.
Meni je veca satisfakcija sto je publika izvizdala sudije za moje 4-to mesto, nego da sam dobio 1 ili 2 i da je publika zvizdala protiv mene. Ja sam svim finalistima cestitao i pozdravio sam publiku jer je skandirala ZA MENE.
Kasnije mi je puno ljudi iz sveta BB i takmicara reklo da sam bio ostecen, i da sam trebao da budem 1. ili 2.
Ali dobro, sta je tu je. Ja se u principu ne spremam zbog medalje, vec zbog sebe licno.