Hvala Vam svima prijatelji. Nadam se da ce jednog dana biti bolje.
Moj realni cilj je 100-105kg off, da bi na takmicenju imao 90-tak kg.
To bi trebala da bude poluteska kategorija tako da cu na moju (ne)srecu imati za konkurenciju Pedju Petrovica i Igora Milanovica :cry: .
Znam da sa njima nemam apsolutne sanse, ali ja sam vec nekoliko puta rekao da se ne takmicim zbog rezultata, vec cisto radi sebe i "protiv sebe".
Naposletku bice mi cast da se takmicim sa takvim ljudima, pravim bilderima, a ne sa nekim anoreksicnim tatinim sinovima.
Ali za to treba da prodje jos par godina. Sad se jos uvek odmaram od svega, ali zimus krecem na jednu ozbiljnu "masu".
Bice novih slika, a u medjuvremenu evo nesto od ovih sa takmicenja:
DRZAVNO PRVENSTVO - ARANDJELOVAC 2005 (4 mesto) &
JAGODINA OPEN KUP - JAGODINA 2005 (1 mesto)PRVENSTVO SRBIJE - VALJEVO 2006 (2 mesto)BALKANSKO PRVENSTVO - CACAK 2006 (3 mesto)MEMORIJALNI KUP "NOVICA PAULJICIC - BOR 2006 (2 mesto)KUP SRBIJE - SMEDEREVO 2006 (2 mesto)Jos nesto o meni. Ozbiljno sam poceo da se bavim BB pre ne vise od 2 godine, kada sam krenuo sa prvom "kurom".
Do tada je bilo ono, kao i treniram i ne treniram, ali nije to to.
Za ove 2 godine ozbiljnijeg treniranja moje misljenje je da sam dosta napredovao.
Dokaz za to su i ovi moji postignuti rezultati.
Od 6 takmicenja na kojima sam se takmicio, u zadnjih godinu dana, ja sam osvojio 5 medalja od kojih je jedno medjunarodno.
Cak i ono prvo na kome su mi nepravdom dodelili 4-to mesto, za mene je isto kao da sam dobio medalju, jer sam od mnogih ljudi dobio kompliment da sam bio ostecen.
Svi ti rezultati su za mene veliki uspeh zato sam za tako mali period ostvario ovakve rezultate.
Neki "instruktori" celi zivot treniraju i nakada nece ni uspeti da se "spreme" za neko takmicenje.
Ali dobro to je njihova stvar, i dokaz njihovog neznanja u vezi ovog sporta.
Pozdrav svima koji su mi dali bilo kakav kompliment i svim prijateljima ovog sporta.