Eto toliko.
Jos jednom napominjem da se ne zalim ni na koga. Ne zalim se ni na ovog momka koji je i prvak Balkana i peti u Evropi i visestruki sampion drzave.....
Sve titule je poosvajao za veoma kratko vreme. Veoma veliki upseh, nemam reci.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vec sam ranije rekao da vezbam i takmicim se samo zbog sebe i protiv samog sebe. Jer u bodybuildingy moras prvo sebe da pobedis. A moje licno misljenje je da se ta borba nastavlja u meni.
Malo sam Vas gnjavio ovim mojim slikama, ali samo zbog toga sto se vise
NECU TAKMICITI... (u skorije vreme: 2-3 god.)
Jedan od razloga je taj sto sam od svojih 6 takmicenja iza sebe u svom zivutu u poslednjih godinu dana osvojio 5 medalja, od kojih je jedna medjunarodna. I to u mojim godinama (34) ako se uzme u obzir da sam poceo u 31-oj da se bavim bodybuildingom.
Drugi od razloga je taj sto zelim da na prvom mestu popravim neke svoje nedostatke, a i verovatno cu da predjem u neku ozbiljniju kategoriju, recimo polutesku, pa da GUBIM od pravih ljudi npr.: Pedje Petrovica, Marka Dimitrijevića, Robert Jakovljevića, Igora Cvetkovića...... a ne od nekih anoreksicara...
To prepustam svim mladim momcima koji imaju ambicije i volje da se bore protiv "vetrenjaca" kao Don Kihot. :twisted:
(al sam nacitan, zar ne?)
Toliko drustvo od mene, vala dosta je vise, zar ne........
p0z