Citat: Spartak Septembar 05, 2010, 09:35:28 posle podnehehe, a sto cu nema odje velikih pakovanja glutamina i bcaa,ovo mi se isplatilo da uzmem,kad pretvoris 45 eura 1kgSpartak, cini mi se iz pisanja da si ti u USA. Ako je tako, onda na trueprotein.com imas da uzmes povoljno aminokiseline. Od pre par meseci imaju i ajinomoto, ako ti je do sto cistijeg proizvoda stalo. Mnogo je jeftinije nego po radnjama uzimati manja pakovanja. Ja najcesce izracunam koliko mi treba za 4-6 meseci pa narucim.
hehe, a sto cu nema odje velikih pakovanja glutamina i bcaa,ovo mi se isplatilo da uzmem,kad pretvoris 45 eura 1kg
Citat: Spartak Septembar 05, 2010, 03:20:18 posle podneCitat: Matt Septembar 05, 2010, 11:21:45 pre podneblago tebi sta sve nemas tamo...mozda je to obojeni kakao mozda nije pravi ?
Citat: Matt Septembar 05, 2010, 11:21:45 pre podneblago tebi sta sve nemas tamo...mozda je to obojeni kakao mozda nije pravi
blago tebi sta sve nemas tamo...
cini mi se iz pisanja da si ti u USA
Citat: _zemunac_ Septembar 06, 2010, 03:23:03 pre podneCitat: Spartak Septembar 05, 2010, 09:35:28 posle podnehehe, a sto cu nema odje velikih pakovanja glutamina i bcaa,ovo mi se isplatilo da uzmem,kad pretvoris 45 eura 1kgSpartak, cini mi se iz pisanja da si ti u USA. Ako je tako, onda na trueprotein.com imas da uzmes povoljno aminokiseline. Od pre par meseci imaju i ajinomoto, ako ti je do sto cistijeg proizvoda stalo. Mnogo je jeftinije nego po radnjama uzimati manja pakovanja. Ja najcesce izracunam koliko mi treba za 4-6 meseci pa narucim. nisam, iz dominikanske rep.Odje nije neki izbor, a cijene su iste kao i u Srbiju, uvoze suplemente
nisam, iz dominikanske rep.Odje nije neki izbor, a cijene su iste kao i u Srbiju, uvoze suplemente
Citat: Spartak Septembar 06, 2010, 11:54:56 pre podnenisam, iz dominikanske rep.Odje nije neki izbor, a cijene su iste kao i u Srbiju, uvoze suplementeDR znaci. Prosle nedelje sam ti bio u gostima. Bio sam sa decicom 7 dana u puntakani. Mnogo lepo i mnogo vruce...kako izdrzavas cele godine. Pozdrav.
Citat: Spartak Septembar 06, 2010, 11:54:56 pre podneCitat: _zemunac_ Septembar 06, 2010, 03:23:03 pre podneCitat: Spartak Septembar 05, 2010, 09:35:28 posle podnehehe, a sto cu nema odje velikih pakovanja glutamina i bcaa,ovo mi se isplatilo da uzmem,kad pretvoris 45 eura 1kgSpartak, cini mi se iz pisanja da si ti u USA. Ako je tako, onda na trueprotein.com imas da uzmes povoljno aminokiseline. Od pre par meseci imaju i ajinomoto, ako ti je do sto cistijeg proizvoda stalo. Mnogo je jeftinije nego po radnjama uzimati manja pakovanja. Ja najcesce izracunam koliko mi treba za 4-6 meseci pa narucim. nisam, iz dominikanske rep.Odje nije neki izbor, a cijene su iste kao i u Srbiju, uvoze suplementesamo sto standard nije kao u Srbiji... inace nisam na low carb ali i dalje ne shvatam sta si hteo da kazes
dobro je ovo Spartak,meni bas dobro izgleda,sve pohvale za izgled....
.kako izdrzavas cele godine. Pozdrav.
Citat.kako izdrzavas cele godine. Pozdrav.pa tamo rastu one cudne biljke cije lisce kada zvaces ceo dan ti u veselju prodje eto kako
Citat: Pedja_Petrovic Septembar 06, 2010, 07:26:44 posle podneCitat.kako izdrzavas cele godine. Pozdrav.pa tamo rastu one cudne biljke cije lisce kada zvaces ceo dan ti u veselju prodje eto kakoto je to