Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio.Inače da se ogradim od hejta ženskog roda, to se ne odnosi na sve vreme braka, već sam mislio na Ronijev gest već na početku.
Yugo cayen
Citat: Corey April 04, 2008, 08:53:15 pre podneZnaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio.Inače da se ogradim od hejta ženskog roda, to se ne odnosi na sve vreme braka, već sam mislio na Ronijev gest već na početku.jesi ti video njega na sta lici... jel ima sta drugo da ponudi?kako ce da privuce ribe nego da im kupuje kola...
Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio.
Citat: sszgo April 04, 2008, 10:01:49 pre podneCitat: Corey April 04, 2008, 08:53:15 pre podneZnaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio.Inače da se ogradim od hejta ženskog roda, to se ne odnosi na sve vreme braka, već sam mislio na Ronijev gest već na početku.jesi ti video njega na sta lici... jel ima sta drugo da ponudi?kako ce da privuce ribe nego da im kupuje kola...ima dobru pricu covek...recit je.