Proizvod Animal Nitro sadrži poseban kompleks aminokiselina koji se zasniva na sastavu sličnom ljudskim mišićima. Veliku prednost predstavlja posebna ovojnica koja sprječava razgradnju u jetrima i zato aminokiseline u cijelosti mogu iskazati svoje snažne učinke.Animal Nitro je prvi proizvod koji sadrži pravilan omjer aminokiselina sličnih ljudskim proteinima. Opće je poznato da su aminokiseline građevne jedinice mišića. Ipak, samo su određene aminokiseline stvarno učinkovite u održavanju anaboličkog stanja u organizmu. Radi se o jednakim aminokiselinama kakve nalazimo u ljudskim mišićima. Radi toga proizvod Animal Nitro sadrži upravo poseban kompleks aminokiselina koji se naziva HMPC™ in zasniva se na sastavu sličnom ljudskim mišićima. Kompleks čine posebne slobodne aminokiseline koje tijelo može maksimalno iskoristiti. Animal Nitro posebnim transportnim sistemom osigurava preciznu, kontroliranu i ciljanu dostavu aminokiselina koje učinkovito prelaze u sistemski krvotok. Svaka mjerica sadrži 6 grama aminokiselina zaštićenih posebnom ovojnicom koja sprječava razgradnju aminokiselina u jetrima. Na taj način aminokiseline zaobiđu jetra i u cijelosti mogu iskazati svoje anaboličke učinke. Istovremeno, Animal Nitro pomaže povećati opskrbu aktivnih mišića bitnim hranjivim tvarima što poboljšava regeneraciju, pospješi dobivanje čiste mišićne mase, poboljša cjelokupan omjer proteina u mišićima i sprječava razgradnju mišića. Dakle, proizvod Animal Nitro sadrži najčistije i visoko učinkovite aminokiseline koje predstavljaju zlatni standard među aminokiselinama.
OVO PIŠE NA SLUŽBENOJ DEKLARACIJI.
Ali opet ti ponavljam, ne daješ mi odgovor na moje pitanje nego lupetaš o kvaliteti navedenog proizvoda što je sad sasvim nevažno. Odmoć mi sigurno animal nitro neće. Ja nisam "žrtvovao whey na ručun ovih aminokiselina već uzimam jedno i drugo i zanimaju me omjeri.