Znaci, dobili smo jos jednu drugaricu u 'sado-mazo' fazonu salim se malo ... Svaka cast, tako i treba, i jedino tako se i dolazi do rezultata. No pain-no gain
A sto se tice jezika... pa nisi ti izgleda videla Pedju kad se raspise, a u frci je sa vremenom, hahahahha
Usput, u ime foruma, dobro nam dosla.
I sve sto ti bude trebalo danas-sutra, don't hesitate to contact us
Pa nije baš sado mazo
, ako uzivas. Ja nemam problema sa tim ocu ici ili necu. Pogotovo sam u gym previse, svi mi kazu da sam luda. Ja imam treninge 6 puta u tjednu ako imam vremena i 7 puta, ako bi imala jos vremena mogla bi ici 2 puta u danju, ali na zalost ili srecu nemam tog vremena. Pogotovo ponekad i neznam što bih radila, jer sam več sve uradila
, sto sam imala u planu.
Evo nesto malo pocela sam sa 101.7kg i 170cm u novembru, sad u pocetku januarja sam imala 90kg, izgubila oko butine 4-5cm oko pasa 4 cm i oko "bokov" neznam dali je tacan prijevod "hips" 6-7cm. Prvi cilj mi jest smrsaviti do 80kg, ako ce ici, kako ide, cu stici ovo sigurno do jula možda i maja, vidjet cemo. Imam problema sa nogama, tako, da sad radim 2x u tjednu noge, jer je lazje gubit MM nego Fat, pa cu vidjet kraj mjeseca kako je stanje pa onda odluciti, kako naprijed. Imam vrijemena pa onda eksperimentiram sa treningom.
Pa jos nesto o Pedji, videla sam ja, kad se on raspise treba ti pogotovo sat vremena, da procitas stvar do kraja.