meni samo jedna stvar nije jasna..te stalne promene pravila..i konfuzna pravila
to je jedan od razloga zasto je aleksandar milicevic bio 5...zato sto nije znao pravila pa je pravio greske tako da su mu se protivnici izvlacili itd
Ma nisu pravila konfuzna,sale nije bio bas upoznat sa njima,dobar sam sa saletom i zajedno smo vezbali za to prvenstvo,napravio je greske zato sto nije bio bas upoznat sa svim pravilima.Jedna od situacija je bila da je vodio 5-0 i imao bocnu poziciju na kornjacu,sve sto je trebao da uradi je da dodje na ledja uzme bod i runda gotova,a on prelazi napred pokusava okretanje i ledjima leze,a protivnik ga zaseda..Neiskustvo,ali on je dobar sportista i uz malu doradu bice dobar i u slobodnom stilu,jednostavno nekad mozes da znas pravila super,ali u kriticnim situacijama,mozak radi ono sto najbolje zna,a to je bjj kod saleta.Ali bio je stvarno dobar i ima ubojit duble leg.Problem je veliki kod partera rvackog i bjj i tu se dosta gresi,jer u rvanju lezanje na ledjima je izgubljena borba,i meni se desava posto radim i bjj,da se zaboravim u parteru kad radim rvanje,a u rvanju sam duze od saleta.Sve u svemu sale nije uopste razocarao,meni se cak i svidja kako je radio,malo dorade i bice super...Inace grcko rimski stil su vise ucinili konfuznim u poslednje vreme,neznam zasto,mada nikad nisam ni bio ljubitelj rebura koji je sad dominantan u grcko rimskom stilu.pozdrav svima i drago mi je sto diskutujemo na ovakvoj temi,jer ipak je rvanje nas najtrofejniji olimpiski sport,narocito grcko rimski stil,ali u bivsoj SFRJ imali smo sampione i iz slobodnog stila.