To ce ti uvek biti diskutabilno, moje neko misljenje prema onome sto sam procitao, je da u svakom obroku treba da jedesh oko 30-35 grama proteina, izuzev posle treninga! Tada mozesh oko 50 .
...A DA KRENETE SAMO MALO ZDRAVOM LOGIKOM ODGOVROM VAM JE PRED NOSOM...DAKLE...vec smo pricali negde o ovoj temi...pod
1,..sejk treba da se pije tj konzumira polako radi razgradljvosti materija...ti sejk uzimas da bi zbog svog sastava u kojem je prvenstveno zastuplejna dextroza ili maltomax,trenutno nebtino za ovu pricu,i ako ti uneses takav oblik secer u ogormno kolicni odjednom postoji mogucnost onoga sto je sale rekao ili da je jos gore..da se useres..
dalje..samoj dextrozi je dovljno malo vremena da dodje u kontakt sa zelucanom kislenom i direktno biva razgradjena u svrhe koje mi trebao a o tome smo rpicali..dakle..gutnl;jaj po gutl;jaj u svakom slucajuje bolje nego sjuriti sve od jednom u sebe..
dalje..sto se tice nosa...pa ajde ti sada onda razmilsi..ako oces da uradis masu i potrebno ti je dnevo 350-400 gr proteina a jeste koliko ti obroka moras iamti dnevno??>..
ja jedem oko 500-550 gr....daj mi pokazi taj nacin da ja i pored toga sto me terjau na[polje iz kuce zbog jela,ti me prosvetli na koji nacin bi ja mogao da jedem 15 puta dnevno....
..
dakle..ti nesretnici kj zagovaraju terojiju svarljivsto pritena su zavrslili skolu akda je milka planinc dobila mesecnicu i dan danas se drzi tih budal;stina i sto je antuziniej.prenose ih mladim pokoljennima majku ti boziju......
dakle..ako ocers da tapkas u mestu i da zujis kao trmvaj na leru godina..onda je odgovr da..dovljno je 30 gr proteina po obroku...