vec se pricalo tome.... mogucnosti su velike, od protein bars koje su solucija ako imass visak kessa, do homemade sendvicha ili oba
evo ovako da uzmess : posto do si u skoli treba ti barem dva obroka:
znaci dva poveca parceta integralnog hleba, namazess ela sirom (namaz) i preko toga baciss tunjevinu (koju predhodno isperess vodom od ulja) u to ubaciss neku salaticu da lakse klizi tipa dva tri lista zeleni , mladog luka, paradajiza. Druga solucija ti je isto to samo belo meso je u kombinaciji-gledaj lepo da ga istucass i ispecess na teflonu recimo, da bude sto manje masno... savijess to lepo u al. foliju, usput do skole kupiss neki jogurt i smazess to na odmoru... sledeci obrok uzmess ili protein bars ili duplirass predhodno... mozess da stavjass i jaja u sendvich(belanca) ali ti to ne bih preporucio jer jaja umeju da zasmrde...kao sto znass... to ti je jedina solucija koa zeliss da tokom celog dana snabdevass telo proteinima i uh... cak i ako budesss imao para za proteinske cokoladice , nikako ti ne bih preporucio da samo njih zderess, ipak je spremljena hrana nesto sto je nezamenljivo... pij dosta vode uz to , koristi kvalitetnu suplementaciju , redi dobre obroke pored toga kod kuce i imass da rastess ko kvasac.... e da sam ja tao radio dok sam bio u srednjoj, gde bi mi kraj bio... nego sam jeo po pekarama pice na odmoru i slicna sranja...