Da hteo bih da iskoristim ovu prilku da opisem dogadjaj iz licnog iskustva, svima koji hoce da uzmu hemiju a da ne znaju nista o istoj.
Naime kad sam bio prvi razred srednje (jos sam krenuo godinu dana ranije, tako da sam imao 14 godina) manje vise celo drustvo je krenulo u teretanu, i mene je posle dva meseca jedan ortak iz osnovne koji je malo duze isao (5-6 meseci) nalozio da malo 'pojacam treninge', ja sam ga pitao kako, i tako za par dana dok smo se vracali kuci iz teretane, ubedi on mene da pocnem da uzimam naposim...
Naravno, daleko od toga da sam imao sredjenu ishranu, kvalitetan san, suplemente, i najbitnije - nisam znao nista o bilo cemu vezano za teretanu i pravilno vezbanje.
Kao rekao mi je da uzimam neke liv 52 tablete, i sve ce biti u redu...
Za tih mesec dana koliko sam uzimao naposim, jesam se ugojio tacno 10 kila, snaga mi je odjednom porasla, i dizao sam vise od ostatka drustva koji nije nista uzimao, ali taman kad sam zavrsio sa uzimanjem, prehladio sam se, prestao da idem u teretanu, i naravno splasno istom brzinom kojom sam i dobio to malo mase, i sve sto mi je ostalo od tog izleta, su bile strije kojih se ni dan danas nisam resio.
Sada posle 5 godina, ne mogu da verujem koliko sam bio lakoveran, i koliko me je lako bilo ubediti uzeti nesto tako opasno, i drago mi je da se nije i gore zavrsilo, tako da bih stvarno hteo da apelujem svim mladima, da dobro promisle pre nego sto uzmu bilo sta, sad shvatam da je sve u strpljenju, strpljenju i volji.