jbg...opet ti govoris u prvom licu....
a ja nisam mislio na tebe niti o tebi....
bilo kako bilo....
za kraj...PRELIMINARNA LISTA ne znaci KVALITET vec KVANITET...
tako da na osnovnu broja prijavljenih NE MORA DA ZNACI DA IMAS KVALITETNE TAKMICARE.
ali na zalot kao i sve u ovoj jebenoj drzavi uvek su u prvom planu neke druge stvari...
zato ovaj sport i jeste tu gde jeste....
nekada nije trebalo da ni jedno takmicenje kod nas bude OPEN...naravno ne mislim na medjunardona jer ona to i jesu..vec na nasa domaca
opet...mlad si pa se ne secas...ali nekada NIJE TREBALO DA BUDE OPEN..a sada se mole..bukvalno...takmcari iz okolo da dodju da popune BROJ u pokusaju da se dobije KVANITET jer od nasih NITI KVALITETA niti KVANITETA..na zalost....
i onda kada dodju momci i pocepaju sve od reda..onda idu price..gde ste dali hravitma i bosancima da nas pobede u sred srbije
...ZNAM-VERUJ..i onda krivi neki drugiiiiii....trla baba lan....
mislim da ovo sve govri....
samo jos treba da krene da se moli....a blizu je i taj dan...
zalosno...a to je sve rezulatat i KVANITETA u toj kategoriji o kojoj pricas..a ne KVALIETA
ako si razuemna osoba kao sto sam sebe anzivas onda ces valjda na kraju da hsvatis o cemu govrim..
ali sikreno....JEBE MI SE....
niti cu da uce3stvujem niti cu da gledam jer me ne zanima ova lakrdija ni malo vise,imam svoja takmicenja za koja se spremam,ako neko bude trazio moju pomoc..nema problema..ako ne..opet do jaja-nemam opterecenja...
a ovo za momka....kao sto rekoh...od tih tvojih prijavljenih z\iv otom se kladim da je 60% gorih od ovog momka..pogtovo u tom strasnom body clasicu gde se sada u gace poceo da skida svaki q...c..