Razlog zasto se odmah napadaju i brisu postovi kao tvoji je:
- zato sto je hiljadu puta pisano na tu temu, videlo se da ima boljih resenja, i sad svakome objasnjavati umesto da sam iscita je nepostovanje tudjeg vremena
- zato sto si se upravo prikazao kao kreten
Kad ti je Pedja rekao da ti je ishrana blagi uzas, to ne znaci da je gora od ishrane tvojih vrsnjaka ili vecine ljudi na Balkanu (a da ne pominjem US of fat Ass), vec da ima mnogo boljih resenja i da ima propusta u tvojoj ishrani koji se vrlo lako mogu srediti (tipa rasporediti proteine u svaki obrok, izbaciti UH iz kasnijih obroka, izbaciti tolike jabuke), itd.
Pedja je previse cesto slusao i razne gluposti (nista namenjeno tebi), i morao previse puta svakome posebno da objasnjava, da mu je kratak fitilj po tom pitanju
Zato i kaze da ti je ishrana uzas - ti to shvati kao "mozes mnogo bolje" bez preteranog truda, posto ionako puno jedes tune.
Sto se kafe tice (u stvari kofeina uopste, osim oko treninga evenutalno kako kome), kofein i secer, pa cak i kofein i UH mogu da nepotrebno vise iritiraju pankreas, prave padove i peak-ove secera i insulina, koji ne samo da ti ne trebaju vec smetaju. Ima i drugih losih strana.
Razmisli zasto je coca-cola jedan od najvecih uzroka dijabetesa.
To ne znaci da ces imati dijabetes ili druge probleme ako pijes kafu sa secerom - vec samo da su vece sanse.
Ja ti predlazem nesto sto uopste ne steti. Ti ako zelis prihvati. Ako ne zelis, tvoj problem
Pedja ti je u jednoj recenici lepo objasnio - ti imas 20god, jos uvek nisi imao vremena da sjebes metabolizam.
E sad, ja ne mogu da bajem u bob sta si ti mislio kad si napisao "kafa+ovsene" i "jabuke+kafa", tj. da li ih konzumiras sa cimetom, uz papaju ili ti 72 device lebde okolo i obacuju po kap kafe i liz jabuke kad treba
Jedini nacin na koji ja to iz tvog posta mogu da razumem je "u isto vreme".
Opet, ja sam samo napomenuo da TREBA izbegavati kafu i secer u isto vreme. Ti si taj koji napada.