A ananas. Cuo sam da i on ima neke dobre benificije, kao Grape. Ili je samo fruktoza i u ovom slucaju.
Ja sam skinuo 20 kg na dijeti u kojoj sam se satirao od treninga, bez ikakvog kardia i td, samo trening za masu, a jeo sam voce po ceo dan i salate od povrca. Samo sam prakticno to i jeo.Svako na svetu porucuje sto vise voca i povrca, pogotovo za ljude koji teba da smrsaju i izgube masne naslage. A ako ce neko na Mr. Olympia, e onda treba da razmislja da li ce 2,4 grama jabuke ili tri bobice graska. Meni je u dijeti rucak bio 2 banane, 3 jabuke i 1 kruska. Npr. ili sve to i jogurt.
Mr Big svaka cast moram priznati da je to jedna od grski koju sam pravio jednostavno sa dosao da 12 % bodyfat i nemoze dalje ja mislim da je voce jedan od razloga posto otatak dijete mi je perfektan sada videcemo
Citat: dadochicagoMr Big svaka cast moram priznati da je to jedna od grski koju sam pravio jednostavno sa dosao da 12 % bodyfat i nemoze dalje ja mislim da je voce jedan od razloga posto otatak dijete mi je perfektan sada videcemoKoje kolicine voca konzumiras dnevno?