Novembar 01, 2024, 11:30:49 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: teretana najbliza 21. bloku?  (Pročitano 11202 puta)

Van mreže t1000

• Heavyweight Member
  • Srdjan Dmitrovic - licni trener
Re: teretana najbliza 21. bloku?
« Odgovor #15 poslato: Mart 08, 2006, 04:43:17 posle podne »
TAZ's Gym u bloku 30 je dobra.Licno sam tamo trenirao i uslovi za trening su jako dobri.Nije zagusljuvo i preko dana nije guzva.Sprave su prilicno kvalitetne i imaju trake za trcanje...Mesecna clanarina prelazi nekih 1500 din a u bloku 29,preko puta Telekoma,mesecna clanarina kosta 2500 din a uopste mi se ne svidja-sve je nabacano i bucice su ruzne...Moja preporuka je blok 29 ako cemo da gledamo cenu i kvalitet.
P.S. Ja idem u KDT KOLOSEUM blok 62,za one koji hoce da vide kako izgleda prava teretana neka svrate.Pozdrav svima
"Šampioni su oni koji ustanu svaki put kada su bačeni na pod."

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
Re: teretana najbliza 21. bloku?
« Odgovor #16 poslato: Mart 09, 2006, 12:44:50 pre podne »
Citat: t1000
TAZ's Gym u bloku 30 je dobra.Licno sam tamo trenirao i uslovi za trening su jako dobri.Nije zagusljuvo i preko dana nije guzva.Sprave su prilicno kvalitetne i imaju trake za trcanje...Mesecna clanarina prelazi nekih 1500 din a u bloku 29,preko puta Telekoma,mesecna clanarina kosta 2500 din a uopste mi se ne svidja-sve je nabacano i bucice su ruzne...Moja preporuka je blok 29 ako cemo da gledamo cenu i kvalitet.
P.S. Ja idem u KDT KOLOSEUM blok 62,za one koji hoce da vide kako izgleda prava teretana neka svrate.Pozdrav svima

Trenirao sam neko vreme i u Taz's gymu (ziveo sam u ulazu najblizem toj teretani) i u "Teretani" u bloku 29. i ukusi nam se razlikuju, ova sto je tebi nekako ruzna meni je savrsenstvo, stoji da su bucice malo bezveze ali ostalo je odlicno. Kako stvari stoje ja cu i dalje u "Teretanu", jer ako vec pesacim 20 min do Taz'sa onda cu jos 5 do bloka 29. :)