Hvala na dobrodoslici
Za glutamin iskreno nisam siguran iz razloga sto zbog zivotnih obaveza i posla nemam vremena da odradim jednu misicnu grupu vise od jednom nedeljno, dakle misic mi se poprilicno odmori dok ga opet ne odradim. Da li gresim sa ovim razmisljanjem?
Ishrana okvirno izgleda ovako, jer mi svaki dan izgleda drugacije, osnovno je samo 2x proteini, 3.5x ugljeni hidrati.
Gramaze ne mogu da navedem jer ne racunam po obroku gramaze nego na ceo dan, ako me razumete. Na kraju dana sam ja 100% uneo sve sam trebao, samo ne istim redosledom svaki dan.
Posto treniram ujutru, vece pre potopim ovsene u vodu ili mleko i stavim u frizider. Ujutru se probudim, pojedem ih i takodje uz to pojedem i piletinu koju sam spremio dan ranije. Onda legnem da odspavam jos sat vremena, probudim se i direktno na trening (ovo je iz razloga sto ako uspem da odspavam 8 sati, na konju sam, uglavnom je to tuznih 5-6-7 sati i to je jedan od problema sa treniranjem).
Posle treninga neki brz ugljeni hidrat, posle pola ili sat jedem jaja sa hlebom od razanog brasna ili pirinac.
Ostatak dana mesam tunu sa pirincem, piletinu sa pirincem, opet jaja sa pirinicem. Kada sam van domasaja ovih namirnica a vreme je za obrok jedem mnogo dijet kikirija. Uvece pred spavanje sir 0% masti i takodje ako se nocu probudim da idem u wc, obavezno pojedem jos tog sira. Kakva su vasa misljenja o svemu ovome?
Jedno off-topic pitanje.
Ovo mi se desavalo oduvek. Koju god misicnu grupu gornjeg dela tela da radim, pogodim rame svaki Boziji put (ramena su ubedljivo najveca i najjaca oduvek bila, dok sam radio grudi sa 100kg, ramena sam mogao sa 80kg bez problema). Ponekad cak kada radim ledja apsolutno ne mogu da ih pogodim vec sutradan osecam upalu u ramenu i ne znam sta radim pogresno. Pokusao sam i razlicite kilaze sa razlicitim brojem ponavljanja, i razlicite intezitete i razlicite vezbe i razlicite redoslede vezbi i sada sam u situaciji da vise nemam ideju sta da radim, sve vise mislim da je problem psihicke prirode. Da li ima resenja za ovo?